- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
katakomb1
tag
válasz
lanszelot #2556 üzenetére
Én ezt használom
Azt viszont nem tudom, hogy külföldön, hogy működik. -
katakomb1
tag
1. Hogyan írtam be új szöveget a footerba? Sajnos elfelejtettem, de hasznos lenne tudni.
2. Ebben a videóban van két nagyon jó kis menüpont. 7.06 résznél. Szavazás hozzáadása és Űrlap.
Ezt én miért nem látom? Ha bővítményől van szó mi a neve?
[link]3. Engem nem az eltüntetés érdekel leginkább hanem, mondjuk megakarom változtatni "WordPress Theme by The Hosts" helyett "WordPress Theme by The 'nevem'".
-
katakomb1
tag
Tényleg nem látom,mert ez a szöveg van a lábban. "Copyright © 2001-2016 Berkenye Gimnázium és Szakképző Iskola. Minden jog fenntartva.WordPress Theme by The Hosts"
<?php
/**
* The template for displaying the footer.
*
* Contains the closing of the #content div and all content after
*
* @package Mace
*/
?>
</div><!-- #content -->
<footer id="colophon" class="site-footer" role="contentinfo">
<div class="site-info clearfix">
<?php do_action( 'mace_credits' ); ?>
<?php $footer_options = get_option('mace_settings'); ?>
<p class="copyright-text"><?php echo isset($footer_options['footer_text'])?$footer_options['footer_text']:''; ?></p>
<p class="credits"><?php mace_credit_links($footer_options['hide_credits']); ?></p>
</div><!-- .site-info -->
</footer><!-- #colophon -->
</div><!-- #page -->
<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html> -
katakomb1
tag
Kezdem kapisgálni.
Én úgy csináltam eddig, hogy oldalakat adtam és az úgy nézett ki mint egy menü. Nem használtam a menü menü pontot.
A footerban, hogy lehet megváltoztani vagy kitörölni a sablon nevét? Bementem a sablon szerkesztésbe és nem találtam meg (Ctrl+F)-el sem.
-
katakomb1
tag
Offos kérdés, de kíváncsi lennék rá, hogy html,css és minimális js,php tudással valamint tartalom kezelő tudással el lehet valahol helyezkedni?
-
katakomb1
tag
Köszönöm!
Szerk: Azt megtudod még nekem mondani, hogy miért nem látom a főoldalon a komment dobozt míg amikor rá megyek a dátumra akkor megjelenik alul? Nekem az lenne jó, ha minden oldal alján megjelenne. Valamint az a dátum ne legyen ott.
-
katakomb1
tag
Sziasztok!
Képnézegető bővitményt szeretnék hozzáadni az oldalamhoz. Tudok valami egyszerű kis képnézegető bővitéményt, amihez nem kell "szakmai" tudás?
-
katakomb1
tag
válasz
Flowtation #2525 üzenetére
Inkább később. Az még rá ér.
Most inkább a komment dobozos problémát nem értem.
-
katakomb1
tag
válasz
Flowtation #2523 üzenetére
Én azt láttam, de bonyolultnak tűnik. Egyszerűbb megoldásra gondoltam.
-
katakomb1
tag
Újabb problémám adódott.
Amikor a kezdő oldalra megyek nem látom alul a komment dobozt, ahol kommentelni lehet, csak ha rá megyek a dátumra. Mindenhol bekacsoltam a "Mit lássunk?" résznél a hozzászólásokat?
Itt látom a komment dobozt
Itt nem, pedig itt szeretném.A névnap továbbra sem működik. Tudtok valami más, egyszerűbb megoldást?
-
katakomb1
tag
Sziasztok!
Szeretném telepíteni a Wordpresst de hibát ír ki.
"Ez azt jelenti, hogy a wp-config.php fájlban megadott felhasználónév és jelszó nem megfelelő, vagy nem lehet a(z) 172.16.1.120 adatbázis-szerverrel kapcsolatot létesíteni, mert a tárhely-szolgáltató által üzemeltetett adatbázis-szerver üzemen kívül van."
Nekem tök mind 1, hogy milyen szerveren dolgozom, csak kéne egy oldalt összehoznom hétfőre.
Tudtok segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest