-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
br.rak
őstag
válasz
sptkyle #1694 üzenetére
Az a gond, hogy az aktív admin nem igazán tech/WP-guru. Az eggyel korábbi adminnal próbálnak valamit elérni (akinek szintén megvan a jogosultsága) És vagyok én a sor végén, mindenféle jogosultság nélkül. Szóval nem egyszerű a helyzet, de innen szép nyerni
szerk: én már azzal is megelégednék, ha lenne egy WP admin settings for dummies leírás valahol ...
-
br.rak
őstag
válasz
Lacee1986 #1692 üzenetére
Nem tudok vele mit csinálni, marad a 2.9.x-en. A régi admin fiókot kellene valahogy eliminálni.
Elképzelhető, hogy a mostani admin téved? Mer ha igen, akkor ráírok, hogy nézzen rá újra.( egy másik adminnal is volt ilyen gond, de őt el tudták érni és megváltoztatta a jelszavát,stb. Ezt az egyet nem lehet utolérni, ez a gond)
-
br.rak
őstag
Nem, saját domain van.
WordPress 2.9.2-et használ (nem röhögtudom, hogy van már újabb is, de nem az én döntésem)
A konkrét oldal: swtor.huhumorharold hosszaszólások értékelve, már csak valami megoldás kellene
-
br.rak
őstag
Adott egy WP-t használó blog.
Van egy régi admin, aki már el sem lehet érni, viszont a WP-hez használt fiókját feltörték és szemetelik az oldalt.
Hogyan lehetne ezt megszüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Asztalos klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged