Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Fenix 8 Pro - nézz az ég felé!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiritex
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
Mit lehet csinálni akkor, ha az előző (joomla) oldal készítője nem akarja megadni sem az ftp, sem a cpanel elérést? De még azt sem akarja megmondani, hogy melyik tárhelyen van az előző oldal.
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy át lehessen irányítani a régi oldalt az új WP oldal tárhelyére és a google helyezés is megmaradjon?
Előre is köszi! -
spiritex
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
A régi joomla oldal jelenleg is üzemel, és a tartalmát napról-napra másolom a saját weboldalam egyik aldomain-je alá, ahol a WP oldalt fejlesztem.
Az a tervem, hogy amikor majd elkészülök, lementem az egészet Akeeba Backup-pal, és áttelepítem a domain jelenlegi tárhelyére egy másik könyvtárba, mint ahol most a joomla van, vagy pedig egy másik tárhelyszolgáltató tárhelyére, a domain-t pedig ide irányítom. Így nem kell a .htaccess-el játszani, nem? -
Barett 50cal
senior tag
válasz
lupus_l
üzenetére
Nem ajánlott fel semmit, amint ráfrissült elszállt és már sehogy se értem el
FTP-n letöröltem az összes mappáját akkor jó lett, utána kiírta hogy egykét fájlt kiiktatott.Most félek újra felrakni, vagy felrakhatom szerintetetek? Minden mindig teljesen új, nem is értem, hogy történhet ilyesmi egy ilyen közkedvelt és fizetős pluginnel

-
infectedmann
őstag
válasz
lupus_l
üzenetére
Egyáltalán nem baj, de mióta a WooCommerce totálisan elszabta a szállítási beállításokat sehogy sem tudom odavarázsolni, hogy kiszállítás vagy személyes átvétel.
Illetve lenne még egy problémám. Nem tudok ÁSZF elfogadás checkboxot se berakni, régen ezt is halál egyszerűn volt berakni.
Visszafelé fejlődik ez a plugin vagy mi az isten?
-
LógaGéza
veterán
válasz
lupus_l
üzenetére
Kicsit félreérthető volt valóban. A Transgate cég, ami magát a WooCommerce plugint adja, az ajánlja a Bariont.
Teljesen jó lenne a Simple, csak nem tudom, hogy hogyan lehet beleintegrálni a WooCommercebe stabilan, és legfőképp biztonságosan.
Szerk.:
Bár most találtam egyet, ez legalább ingyenes lenne, csak nem tudom mennyire biztonságos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- The Game Awards 2025 - Íme a jelöltek listája
- Küszöbön az androidos PC-k
- Motoros topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- XPS 9320 27% 13.4" 3.5K OLED érintő i7-1260P 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Latitude 7430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Huawei Watch 5 42mm Sand Gold
- Nintendo Switch V2 32GB+128GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil üvegfóliás + tok
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
FTP-n letöröltem az összes mappáját akkor jó lett, utána kiírta hogy egykét fájlt kiiktatott.

Bár 5.3-as php-t lehet, h nem fogok emulálni, de így mégis csak jobb lesz kísérletezni.