Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
naomek
tag
válasz
Lacee1986
üzenetére
Sziasztok!
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy a portfóliónk az most egy lapozgatható felület és egy index.html-el lehet megnyitni jelenleg és van még egy .swf fájl is. Kérdés a következő, hogyan lehetne ezt legegyszerűbben kirakni egy WP-vel működő weboldalra?
Nézegettem googlén, de sokkal okosabb nem lettem.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
naomek
tag
válasz
CharlieDrop
üzenetére
Oksa, hozzáraktam. Majd megnézem holnap!

-
naomek
tag
Sziasztok!
Valaki tudna súgni abban, hogy Analyticban hol lehet kikapcsolni ezt a "floating share button" spamot?
Előre is kösz!
-
naomek
tag
Sziasztok Kollegák!
Abban kérném a segítségetek, hogy az új weboldalamra (wp) felraktam a sima Google Analytics plugint, be is írtam a követő kódot a beállításában, viszont még mindig nem csinál semmit.
Hiába googléztam, azt írják, hogy csak annyit kell csinálni.
Egyéb ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- sony SS MF415
- Mini PC - Lenovo ThinkCentre M720q Tiny / i5-8400T - i5-8500T / NVMe /USB Type-C / HDMI / 27% számla
- FeiyuTech G5 stabilizátor, gimbal
- Ibasso dx240 dap zenelejátszó makulátlan állapotban összes tartozékával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest