- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
Fundiego #3999 üzenetére
Volt hasonló kérdés a plugin support részében, ott is azt tanácsolta a fejlesztő, hogy először készíts egy különálló PHP oldalt és ott tedd működőképessé a kódodat, ha ott működik szépen, akkor másold be WordPress alá és nézd meg mi történik. Ha ott nem megy, akkor a kód valamelyik része összeakad a WordPress-el, ha a különálló PHP fájlban sem megy, akkor a tárhelyen/szerveren van valami korlátozás, esetleg maga a kód hibás.
(#4000) RAiN91: A sablon index.php-jének elején keresd meg a slider szakaszt és cseréld ki a lenti kódra. Kivettem belőle a PHP feltételt, így nem csak a főoldalon jeleníti meg a slidert. Nem teszteltem, de elvileg mennie kellene így.
<!--Slider-->
<div class="row">
<div id="slider">
<?php get_template_part(''.$slides = of_get_option('slider_select', 'nivo').''); ?>
</div>
</div>
</div></div>
<!--Slider end-->(#4001) Met: A linked nem működik valamiért. Ha nem teljesen jó a hivatkozás pozíciója ugrás után, akkor valószínűleg bekavar valamelyik elem a sablonból. Ha van sticky menü akkor az is lehet a probléma forrása.
-
The DJ
addikt
válasz
Fundiego #3995 üzenetére
Ha a plugin nem működik (próbálj valami egyszerű PHP kódot, például írasd ki a mai dátumot), akkor valószínűleg tiltva van a szerveren a PHP eval funkció, enélkül nem fog működni maga a plugin, így a bele írt PHP kódok sem.
(#3996) robot21: Az error logok átnézésével kezdeném, valamin elhasal a kifizetés, lehet PHP timeout, kevés PHP memória, de sok más is. A logokban szerepelnie kellene a hibának. Maga a hibaüzenet micsoda?
(#3997) RAiN91: A legtöbb ilyen ingyenes sablon esetében csak a főoldalon van alapértelmezetten slider. Kézzel bele kell kódolnia a sima page.php-ba is a slidert megjelenítő PHP kódot ha szeretnéd, hogy minden oldal tetején megjelenjen.
-
törölt tag
válasz
Fundiego #3992 üzenetére
Továbbra sem egyértelmű, hogy mit szeretnél pontosan elérni.
Majdnem biztos, hogy akár 4-5 jobb alternatívája van annak amit szeretnél. Ha leírod _mit_ szeretnél, a _hogyan_ helyett, szerintem tud itt valaki segíteni.
-
The DJ
addikt
válasz
Fundiego #3984 üzenetére
A mysql_connect már deprecated, így próbáld:
$connection = mysqli_connect('localhost', 'username', 'password', 'database');
(#3983) ace05: Az alapoktól kell nekik felépíteni a dolgot szerintem, sok mindenbe bele lehetne menni, de kezdetnek felesleges. Mi a WP, hogyan lehet bejegyzést írni, ha újat ír, akkor automatikusan kikerül a főoldalra, ezeket lehet kategóriákba rendezni, lehet kategóriák szerint szűrni, megjeleníteni, stb.
Ezek annyira alap dolgok, hogy tudtommal nincs ennyire kezdőknek szóló leírás, de lehet csak én nem találkoztam még vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Everest / AIDA64 topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Kerékpársportok
- Synology NAS
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" 4K OLED érintő i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- Thinkpad P16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam ga
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA CM 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest