Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
lanszelot
üzenetére
PHP-ban lekódolható amit szeretnél, de a Wordpress működési logikája nem ez(ahogy előttem is sokan leírták).
Én viszont a következőt csinálnám - ha végeredményében plugin mentesre akarod a weboldalt.
Ehhez is kell plugin de csak míg elkészül:
1. CPT UI-al létrehoznék egy új bejegyzés típust, pl: "Galéria"
2. A CPT UI-al létrehozott bejegyzés típust le tudod generálni PHP kódként, így beillesztheted a sablonod functions.php filejába.
3. ACF(PRO) val létrehoznék egy Galéria mezőt, amit a Galéria post type-hoz rendelnék hozzá.
4. ACF-nél szintén le lehet generálni az elkészült mezőket PHP-ba, és beillesztheted a functions.php-ba
5. törölheted a pluginokat
Végeredményében van egy olyan bejegyzés típusod ahova egyedi galériákat tudsz feltölteni, ezáltal csoportosítani. Nem kellett hozzá programozói tudás. -
miqlas
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
... szerintem mindkettõnek meg van a helye (html / wordpress). Az meg egyéni preferencia kérdése, hogy te mit tartasz praktikusabbnak!

Rengeteg weblapot készítettem html-ben, majd flash-ben, egy idõ után joomláztam, majd kikacsintottam a wordpressre, megpiszkáltam a drupalt, aztán visszatértem a wordpresshez - ha dinamikus weboldalt kell gyártani.
Szerintem ezt lehet a legjobban a kor követelményeihez igazítani (seo / biztonság). Egy programozó biztosan tud jobbat gyártani saját kóddal, de annak is meg vannak a hátrányai!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#8726: Ha jól értem, akkor azért jöttél ebbe a topicba, hogy jól meg mond nekünk ezt, azaz a wordpressnek nincs semmi értelme! Ez nem a troll egyik jellemzõje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- ÚJ Dell Multi-Device Wireless Mouse Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Microsoft Modern Mobile Mouse Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- Lian Li SP750 750W Gold SFX Moduláris Tápegység
- Lian Li SP850 850W Gold SFX Moduláris Tápegység
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)