- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Rákérdeztem náluk, mert annyit írnak az összes csomagnál, hogy "napi adatmentés 21 napig". (Versanus.eu amúgy) Rákérdeztem, van-e valami kiegészítő csomagjuk, hogy ezt az automatikus mentést napi 2-3 alkalomra lehessen állítani, és ne csak 21 napig menjen. De a válasz az volt, hogy:
A mentéseink automatizáltak és globálisan vannak kezelve, ezen változtatni nem tudunk, nem tudjuk kiterjeszteni egy felhasználó esetén más paraméterekre.
Az ettől eltérő mentéseket saját hatáskörben tudja kivitelezni. Manuálisan ftp és phpmyadmin segítségével vagy a biztonsági mentés menünk keresztül.Nem tudom, a cPanel-ben van-e valami automatizálható módszer legalább az adatbázis rendszeres mentésére, de így "magamra vagyok hagyva".
@Ablakos: OneDrive-előfizetésem van, azt szeretném használni, viszont azt az opciót kiválasztva azt mondja, kell hozzá a OneDrive-plugin, ami ~12 EUR. Akkor már inkább a teljes Premium csomag, amiben nincs korlátozás semmire.
A Google Drive használata ingyenesnek tűnik jelen pillanatban valóban, viszont oda csak az alap csomagom van, ami a gmail-es címmel jött. Aztán ki tudja, azt mikor teszik fizetőssé.
Bár most ahogy nézem, 17GB-nyi terület van ott. Én 5-re emlékeztem.----------
Na még a hozzászólás elküldése előtt kipróbáltam, és az ingyenes verzió számomra hasznavehetetlen: csak a WP-s táblákat menti le, ott van a logban, hogy minden sajátot skippel, és írja is, hogy WP-n kívüli táblákat csak prémium előfizetéssel lehet menteni.
All WordPress tables will be backed up. With UpdraftPlus Premium, you can choose to backup non-WordPress tables, backup only specified tables, and backup other databases too.
Szóval vagy marad ennek a prémium változata, vagy ha tudtok esetleg valami mást még ajánlani (cPanel-ben talán valami) (még nem vásároltam meg a tárhelyet náluk, így nem tudom megnézni).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Mint az új! Samsung Galaxy Z Flip5 2 év garanciával
- Iphone 17 Pro Cosmic Orange 256GB/Független
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest