Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
UEFI-hez nem kéne kapcsolódnia a hibának, de nálad egyértelműen a mobil oldal jön be asztali böngészőn (3 vonalas menü jön be nálad, úgynevezett hamburger menü, mobilnézetben kellene csak bejönni). Próbából ki lehetne kapcsolni az AMP / mobilnézetet, majd a böngészőben cache ürítés után már tippre jól fog bejönni.
Amúgy a képeden baromi kicsinek tűnik a felbontás, milyen kijelző az?
A gördülő sáv ottléte alapján gondolom, nálam az kint van jobbra a francba... 
Valamiért az oldal nálad egyértelműen azt gondolja, hogy mobilról nézed, kis méretű kijelzőn, ezért jön be a mobilos oldal.
Ha van cache-ért felelős plugin akkor érdemes lenne abban is üríteni a cache-t (most nézem ez megtörtént, akkor kapcsold ki ideiglenesen az egész Swift Performance plugint).
BTW hogy feedback is legyen, nálam bejön rendesen az oldal. -
Taci
addikt
Szia!
Nekem Win10, és UEFI. Megnéztem Chrome-ban, gond nélkül megjelenik. Amiket linkeltél képeket, nekem is megjelennek, de csak ha átméretezem az ablakot egészen kicsire (mobil nézet?). Teljes szélességnél nem látok problémát. De mindjárt csinálok pár képernyőfotót és frissítem a hozzászólást.
-
sz.j
nagyúr
Hogy számomra még érthetetlenebb legyen az előzőekben említett probléma, furcsa mód a Firefox böngésző használatakor (UEFI-s win 10-el is) hiba nélkül jelenik meg a fejléc is és a lábléc is, addig az Edge-vel, Opera-val és a Chrome-val egyaránt hibásan. Kép1 Kép2
@Met
Esetleg tudsz csinálni egy kifogástalan minőségűt? Ha igen légyszi priviben írj. -
Met
nagyúr
Csak egy megjegyzés, aztán azt csinálsz vele amit akarsz...
Borzalmasak a képek minősége.
Nem hiszem hogy annyira lassítaná az oldalt ha vállalható minőségűek lennének a képek.
Az rendben ha mondjuk termék kép és ilyen minőségűt kaptál, de a fejlécben a saját logod?
2020-ban már megvannak az eszközök a jó minőségű de kis méretű képek előállítására.pl. az Ügyfeleink írták:-hoz van hatmillió vektoros (svg) boríték piktogram
Ja, és nem UEFI-s a gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 (PS5) Slim Ghost of Yōtei Gold Limited Edition 3 év garancia
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Intel Core i9-13900K + ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO + Opcionálisan G.SKILL 32GB CL34 6800 és hűtő
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A gördülő sáv ottléte alapján gondolom, nálam az kint van jobbra a francba...