Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- iPhone topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GoTReX
őstag
Hello
Köszönöm a segítséget! Tök érdekes ez a dizájn/theme dolog, mert én azt hittem hogy pont fordítva van 😃 Dizájn esetben csak leszedtem, alkalmaztam és Elementorral már irhattam is át a szöveget , valthattam le a képet.Ezzel szemben a theme alkalmazása után csak kaotikus blog szerű semmit látok.
Amúgy van rá mód, hogy az oldal wpn belül minden tartalmat töröljünk(menük, oldalak)? Még gyakorlok és sok mindent kipróbáltam, inkább kezdeném nulláról ismét.Gave Remélem nem csusztam véletlenül fizetős tartalomba, bár azt azért gondolom rögtön akkor fizetni kellett volna.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- A hatalom gyűrűjével védekezne a Samsung a Magic Leap szemüvege ellen
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Yettel topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Logitech G51 5.1 hangrendszer / megkimélt állapot / tökéletesen működik / szép hangzás
- Dell Latitude 5570- 15,6" - I7 6820HQ 16Gb - Radeon 8670
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Gamer PC komplett konfiguráció eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy van rá mód, hogy az oldal wpn belül minden tartalmat töröljünk(menük, oldalak)? Még gyakorlok és sok mindent kipróbáltam, inkább kezdeném nulláról ismét.