Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
spiritex
üzenetére
Bocsánat, de ki kell, hogy javítsalak:
Lehet almappába is wordpress-t telepíteni, viszont onnantól kezdve ha a fődomainhez tartozik egy olyan oldal, ami az almappára hivatkozik (teszem azt www.alma.hu/proba/ akkor nem az alma próba oldala jön be, hanem a proba almappa tartalma).
(#4782) spiritex Itt is ki kell, hogy javítsalak, egy adatbázis alá is fel lehet telepíteni több wordpress-t, annyi, hogy más előtagot kell a táblákhoz használni ezt a wp-config.php fileban lehet beállítani (vagy a wordpress telepítésekor). Ezt a sort kell keresni:
$table_prefix = 'wp_';értelemszerűen a wp_ -t kell átírni másra. -
Flowtation
őstag
válasz
spiritex
üzenetére
Köszi a választ!
Tehát ha jól értem, akkor létre kell hoznom egy aldomain-t, a meglévő tárhelyemen? A helyzet az, hogy van egy oldal ahol én vagyok az admin, tehát mindent én kezelek (magyarán én intéztem mindent a tárhely,domain szolgáltatóval) és vannak a sulis oldalaim, amiknél ugyan admin vagyok, de ilyet nem biztos, hogy el tudok intézni. A sulis dashboardban tudok igényelni új tárhelyet és új adatbázist is. Mi a kettő között a különbség? Egyébként ez utóbbinál azt sem tudom, hogy mekkora tárhelyünk van, ezt meg lehet valahol nézni? phpmyadmin hozzáférésem van.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Eladó alaplap + processzor + memória + hűtő
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest