-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
WestBam #4020 üzenetére
Gixer alatt értem azt, hogy pl: Cpanel-ben új kiegészítő domaint adok egy tárhelyhez, de órák(napok) múlva se élesedik a domain, rákérdezek, hogy mi lehet az oka és kapom is a választ, hogy a DNS rekordok nem lettek átírva stb. Szóval van egy online support szolgáltatásuk, ahol készséggel segítenek az ilyen jellegű problémákban, nem kell ticket-et indítanod és akár napokig húzódó levelezésbe kezdeni, ha véletlen elbeszéltek egymás mellett. Mondjuk mindez egy haladó, tapasztalt webfejlesztőnek lehet kevésbé érdekes, mert nem fut bele ilyen hibákba, de egy kezdőnek (mint amilyen én is voltam, mint mindannyian) nagy segítség lehet.
Egyébként színvonalas és kiegyensúlyozott szolgáltatást nyújtanak (és még csak nem is fizetnek azért, hogy ezt mondjam), azért "olcsóbbak" mert nekik van úgymond butább szolgáltatásuk, ami egy alap weboldalhoz teljesen elegendő lehet, míg a tárhely.eu-n a belépő szint is már magasabbról indul (mind árban, mind szolgáltatások tükrében).
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest