- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation #3260 üzenetére
Szeretnék más valamit is kérdezni. Az előző oldalamon vannak dokumentumok amiket fel kellett rakni. Ezek jellemzően doc vagy pdf cuccok. Én ezt úgy oldottam meg, hogy feltöltöttem a médiatárba, igy készül hozzá egy url. Namost azt szeretném, hogy amikor rákattintanak, akkor új ablakban nyíljon meg, ne az eredetiben. Mi kell ehhez? Azt tudom, hogy ha beszúrok egy linket (a szövegszerkesztős részben) akkor ott van chekbox, de a fenti esetnél nincs ilyen opció. Egyáltalán jó ez így, hogy a médiatárban vannak ilyenek? Azt se bánnám ha letölthetős lenne, de kelleni fog az az opció is, hogy megjeleníthető legyen a böngészőben.
A másik problémám ez lenne, hogy a galéria résznél, ahol kicsiben vannak a galériák, ott alul vannak nyilak, illetve, olyan, hogy 1/10, darabszám jelölés. Ezt el lehetne tüntetni valahogy? A plugin a Photo Gallery, annak is az ingyenes verziója.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Flow X13 2-in-1 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 6900HS RTX 3050 Ti 16GB 1TB NVMe ujjolv gar
- Samsung Galaxy A51 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 7670 16" FHD+ Core i9 vPRO 12950HX 16 Mag Nvidia Quadro 64GB DDR5 2TB NVME SSD Gar
- Samsung Galaxy A24 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3520, 100% Akkumulátor
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest