Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Huawei Watch GT - kimerülés, nem lemerülés
- Szárba szökkentek a pletykák a Galaxy Buds 4-es szériát illetően
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
válasz
Flowtation
üzenetére
Szeretnék más valamit is kérdezni. Az előző oldalamon vannak dokumentumok amiket fel kellett rakni. Ezek jellemzően doc vagy pdf cuccok. Én ezt úgy oldottam meg, hogy feltöltöttem a médiatárba, igy készül hozzá egy url. Namost azt szeretném, hogy amikor rákattintanak, akkor új ablakban nyíljon meg, ne az eredetiben. Mi kell ehhez? Azt tudom, hogy ha beszúrok egy linket (a szövegszerkesztős részben) akkor ott van chekbox, de a fenti esetnél nincs ilyen opció. Egyáltalán jó ez így, hogy a médiatárban vannak ilyenek? Azt se bánnám ha letölthetős lenne, de kelleni fog az az opció is, hogy megjeleníthető legyen a böngészőben.
A másik problémám ez lenne, hogy a galéria résznél, ahol kicsiben vannak a galériák, ott alul vannak nyilak, illetve, olyan, hogy 1/10, darabszám jelölés. Ezt el lehetne tüntetni valahogy? A plugin a Photo Gallery, annak is az ingyenes verziója.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest