- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart #2333 üzenetére
Pluginnal nem nagyon lehet átszabni a sablon kinézetét sajnos. Vannak próbálkozások a tartalom könnyed szerkesztésére és bonyolultabb elemek pár kattintásos beillesztésére (lásd Visual Composer), de ezekkel sem tudsz belenyúlni a sablonba, mindössze a bejegyzés/oldal szerkesztését könnyítik meg. Egyre több prémium sablon érkezik viszont brutál összetett és profi beállítási panellel, azokon keresztül pedig szinte minden paramétert tudsz módosítani a vezérlőpulton keresztül. Az Avada az egyik ilyen közkedvelt sablon, na ott aztán nincs határ.
Ha viszont a saját sablonodnak nincs ilyen komplex beállító felülete, akkor nem marad más, mint a kézi szerkesztés. Ehhez egyébként még nem is kell annyira PHP tudás, csak egy közepes HTML/CSS. Igaz, hogy PHP fájlokat szerkesztgetsz, de neked csak a HTML vagy CSS kódot kell módosítani az esetek túlnyomó többségében ahhoz, hogy kicserélj vagy beillessz egy képet. Ahhoz, pedig, hogy megtaláld mit merre keress aktívan kell használni a böngésző beépített fejlesztői konzolját (én a Firebugra esküszöm Firefox alatt).
A referenciák egyébként jók, ízlésesek a mockupok is, bár én még tennék fel, mert ez alapján dönt a jövőbeli ügyfél, úgyhogy el kell halmozni jobbnál jobb mintákkal. Ha az oldal koncepciója eredetileg is ez a minimal dizájn volt, akkor nem feltétlenül kell jobban belenyúlni, csak én szeretem, ha egy oldal kicsit színesebb és élettelibb, de ez meg már egyéni preferencia
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest