Hirdetés
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ez sajnos ilyen. Ha én sablont keresek, akkor meg se állok addig, amíg szembe nem jön az, amit megálmodtam. És van hogy ez napokig is eltart, méghozzá úgy, hogy közben semmi mást nem csinálok csak keresek. Elég kimerítő és monoton folyamat, de megéri.
Az ingyenes sablonokat azért is nem favorizálom annyira, mert bárhol szembetalálkozhatsz velük a neten. És nem csak te, hanem az ügyfeleid is. Ez pedig sokat levon a cég komolyságának értékéből. Ha tényleg fontos az igényes weboldal (márpedig miért ne lenne az) akkor én alapból a prémium sablonok környékén nézelődnék themeforest-en és kukáznám az összes ingyenes sablont. Nincs hozzájuk fejlesztői támogatás és sokszor rendes leírás sem, plusz az admin felületen beállítható dolgok száma is igen csekély legtöbb esetben. Ellenben a prémium sablonoknál szinte elveszel a beállítások tengerében és ha elakadsz akkor is segít a fejlesztő rögvest. Szerintem azt a pár dollárt ne sajnáld rá, főleg ha cégnek kell és nem személyes weboldalról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultra jó ajánlattal lépheti át a Vivo a 7000 mAh-t
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Apple MacBook
- Autós topik
- Háztartási gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genius SW 5.1 Home Theater
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- 9800x3d félkonfig
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest