- Magisk
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Ilyen lesz a Galaxy S26 Ultra
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Ez sajnos ilyen. Ha én sablont keresek, akkor meg se állok addig, amíg szembe nem jön az, amit megálmodtam. És van hogy ez napokig is eltart, méghozzá úgy, hogy közben semmi mást nem csinálok csak keresek. Elég kimerítő és monoton folyamat, de megéri.
Az ingyenes sablonokat azért is nem favorizálom annyira, mert bárhol szembetalálkozhatsz velük a neten. És nem csak te, hanem az ügyfeleid is. Ez pedig sokat levon a cég komolyságának értékéből. Ha tényleg fontos az igényes weboldal (márpedig miért ne lenne az) akkor én alapból a prémium sablonok környékén nézelődnék themeforest-en és kukáznám az összes ingyenes sablont. Nincs hozzájuk fejlesztői támogatás és sokszor rendes leírás sem, plusz az admin felületen beállítható dolgok száma is igen csekély legtöbb esetben. Ellenben a prémium sablonoknál szinte elveszel a beállítások tengerében és ha elakadsz akkor is segít a fejlesztő rögvest. Szerintem azt a pár dollárt ne sajnáld rá, főleg ha cégnek kell és nem személyes weboldalról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G16 G614JZR 16" QHD+ IPS i9-14900HX RTX 4080 32GB 1TB NVMe gar
- Apple iPhone 16 pro független.
- Iphone 15 -független-tökéletes állapotban-128Gb
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3589
- HIBÁTLAN iPhone XS 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3587, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest