Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hátha (biztos) tudtok jobb megoldást. Van egy oldalam, ahová étlapokat (pdf) kell feltöltenem minden héten, de hetente 6 db-ot. Ti hogyan oldanátok meg a legegyszerűbben ezt? Én jelenleg accordion+pdf embedder kombóval csinálom, de ezt nekem egy kicsit bumfordi és körülményes megoldás. Persze lehet, hogy nincs más, de kíváncsi vagyok ki hogyan oldaná meg? Esetleg létezik valamilyen keresős megoldás wp alá? Pl. megadom az évet és/vagy hónapot és azon belül listázza ki?
Lenne még egy kérdésem. Egy adott oldal frissítésének dátumát mivel tudom kiírni a legegyszerűbben? Van rá gutenberg block, de ahhoz meg nem tudok szöveget berakni, csak másik block-ba, így viszont nem a legjobb megoldás. Van-egyszerűbb megoldás?Köszi a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM, új akku, 4G LTE, toll, 27% ÁFÁS (0215)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest