Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Beárazták a Nubia Z80 Ultra európai verzióját
- Macrodroid
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: A kérdés...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
newgamer
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudjátok esetleg mi lehet a gond?
Régen az általam használt WordPress tesztkörnyezet az InstantWP volt, ami akkor jól működött. Most újra letöltöttem, be akartam lépni, de az alábbi hibaüzenet jelentkezik:
A webhely nem érhető el A http://127.0.0.1:10080/wordpress , http://127.0.0.1:10080/wordpress/wp-login.php , stb... weboldal ideiglenesen nem érhető el, vagy véglegesen új címre költözött.
ERR_UNSAFE_PORT
Amit találtam megoldást, hogy a böngésző tulajdonságainál a cél bejegyzést egészítsem ki (--explicitly-allowed-ports=10080) bejegyzéssel, az nem segített. Google Chrome és Edge böngészőnél is próbáltam. Windows 11-es rendszert használok.Előre is köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A12 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest