Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
leroyclub
senior tag
Sziasztok! Egy honlapot szeretnék csinálni saját céghez. Viszonylag egyszerű lenne, csak egy bemutatkozó oldal pár referenciával, kapcsolatfelvételi űrlappal, és elérhetőségekkel. Egy oldalas görgetős megoldásban gondolkozom, aminek van mobilos verziója is.
Kezdőként mennyire nehéz egy ilyet összehozni. Nem áll messze tőlem a számítástechnika de annyira profi sem vagyok benne. Kompozert használtam kicsit, illetve Csharkban ügyködtem régebben, de alapból inkább valami vizuális sablonszerű szerkesztőben dolgoznék szívesen. Hogy lenne érdemes elindulni? Youtube oktató videók? Esetleg valamilyen cikk vagy online oktatás?
Illetve még egy kérdés. MacOS-en mennyire alkalmas erre? Vagy ez teljesen mindegy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- A Soft Machines forradalmasítaná a processzortervezést
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest