- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
létre kellene hoznom kb. sos egy oldalt ha megoldható, amely a következőt tudja: beregelek előre száz embert, ez oké. ez a száz ember időről-időre be kell lépjen és változó adatmezőkben adatokat kell, hogy betöltsön illetve ha szeretne határidőig módosítson. tehát belép a user, ott egy form. ide vagy pénzösszegeket ír be, létszámadatokat stb. ha kitöltötte elküldi a formot. időkerettől függően ha akarja, vissza kellene tudnia nyitni a formot és javíthatja. egy form lehet hogy csak öt mezőt tartalmaz, de lehet, hogy százat. bizonyos mezók csak bizonyos adatot engednének: csak szám, csak szöveg, csak egész szám. nekem egy-egy menet végén db-ből csv-be ki kellene exportálnom az adatokat. én egy sima wp + ninja forms kombinációra gondoltam, de nem tudom, hogy a ninja forms képes-e visszanyitni adatot, enged-e módosítást, tud-e userhez rendelni adatokat. van itt aki jobban ismeri és meg tudja erősíteni ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest