- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy teljesen nonprofit, WordPress tippeket, útmutatókat, leírásokat tartalmazó weboldalam, a WPSzaki.hu, amit eddig csak én vittem, viszont mostanában sajnos semmi időm arra, hogy újabb cikkeket írjak, ezért felmerült bennem a gondolat, hogy készítek egy felhívást, hátha valakit érdekelne a dolog és szívesen írna alkalomadtán hosszabb/rövidebb informatív és az olvasók számára is hasznos cikkeket, amiket aztán az oldalon keresztül tudnánk publikálni. Szólhatna kezdőknek, de jöhetnek haladók számára érdekes tartalmak is. Természetesen mindezt nem kérném ingyen. Ha érdekel a dolog, akkor privátban megbeszélhetjük a részleteket, de 1 forint per karakter áron gondoltam a díjazást.
Ezen felül, ha van affinitásod és WP-vel foglalkozol, akkor az oldalon befutó melókat is át tudom adni, ezekből aktív időszakban elég sok jön, de én sajnos nem tudom bevállalni egyiket sem. Tehát van potenciál a dologban szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG UltraWide 25UM58-P LED Monitor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest