Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy teljesen nonprofit, WordPress tippeket, útmutatókat, leírásokat tartalmazó weboldalam, a WPSzaki.hu, amit eddig csak én vittem, viszont mostanában sajnos semmi időm arra, hogy újabb cikkeket írjak, ezért felmerült bennem a gondolat, hogy készítek egy felhívást, hátha valakit érdekelne a dolog és szívesen írna alkalomadtán hosszabb/rövidebb informatív és az olvasók számára is hasznos cikkeket, amiket aztán az oldalon keresztül tudnánk publikálni. Szólhatna kezdőknek, de jöhetnek haladók számára érdekes tartalmak is. Természetesen mindezt nem kérném ingyen. Ha érdekel a dolog, akkor privátban megbeszélhetjük a részleteket, de 1 forint per karakter áron gondoltam a díjazást.
Ezen felül, ha van affinitásod és WP-vel foglalkozol, akkor az oldalon befutó melókat is át tudom adni, ezekből aktív időszakban elég sok jön, de én sajnos nem tudom bevállalni egyiket sem. Tehát van potenciál a dologban szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest