- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Van egy teljesen nonprofit, WordPress tippeket, útmutatókat, leírásokat tartalmazó weboldalam, a WPSzaki.hu, amit eddig csak én vittem, viszont mostanában sajnos semmi időm arra, hogy újabb cikkeket írjak, ezért felmerült bennem a gondolat, hogy készítek egy felhívást, hátha valakit érdekelne a dolog és szívesen írna alkalomadtán hosszabb/rövidebb informatív és az olvasók számára is hasznos cikkeket, amiket aztán az oldalon keresztül tudnánk publikálni. Szólhatna kezdőknek, de jöhetnek haladók számára érdekes tartalmak is. Természetesen mindezt nem kérném ingyen. Ha érdekel a dolog, akkor privátban megbeszélhetjük a részleteket, de 1 forint per karakter áron gondoltam a díjazást.
Ezen felül, ha van affinitásod és WP-vel foglalkozol, akkor az oldalon befutó melókat is át tudom adni, ezekből aktív időszakban elég sok jön, de én sajnos nem tudom bevállalni egyiket sem. Tehát van potenciál a dologban szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Apple asztali gépek
- Arch Linux
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Villanyszerelés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android szakmai topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 TI 16GB Gamemax Brufen C3 BG 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest