Hirdetés
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
CharlieDrop #6303 üzenetére
Köszi. Nem is tudom hogy írjam, mi a problémám. Alapvetően az, hogy nagyon az elején vagyok, és jó pár dolgot nem értek még
Kezdem a legegyszerűbbel, gondolom, ha megveszek egy buildert, akkor olyan weblapot készítek amilyet akarok, én szabom meg a fejlécet, láblécet, stb. Ahogy próbálom ugyanis ezeket az elérhető ingyenes sablonokat - azon kívül, hogy a legtöbb láthatóan egy kaptafára készül, csak mondjuk más színben - nem is igazán tetszenek és nem is nagyon lehet variálni, ami meg tetszene, az meg fizetős, és szintén kötött. A Nav bar, az egyik ami tetszik, például már csak a fizetős Elementorban van benne. A sablonok meg, amelyek tetszenek, és amiket eddig találtam, általában fizetősek. Persze rengeteg mindent nem értek még, például a bejegyzés és az oldal közti különbséget is most kezdem megérteni.
A hozzászólás írása közben azért kicsit már máshogy látok egy-két dolgot, használom az Elementort, próbálkozom, ez ugye ingyen is letölthető. Néztem videót az Elementorral és a Divi-vel is, a látottak alapján is még mindig az utóbbi tetszik jobban kezelhetőség szempontjából, noha nagy nehezen utánacsináltam azt amit szeretnék az Elementorral is. Ha a Divit is ki lehetne próbálni, akkor tudnék képet alkotni rendesen, melyik fekszik jobban.
Ez arra hasonlít nekem, mint mikor 3D szerkesztőprogramokat tanultam használni. Míg a Cinema4D-vel egy hónap után alkottam ezt: [kép], lényegében tutorialok nézése nélkül, 'durr bele' módon, addig a 3DStudioMax programmal a töredékére sem jutottam még tutoriallal se. Egyszerűen nem értettem meg.
Tény, hogy az Elementornak négyszer annyi használója van mint a Divinek, de ennek az egyik oka biztosan az előbbi ingyenesen lehetséges használata is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest