-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanlee
őstag
Hosszu keresgeles utan talaltam meg az OceanWP -t, az szerintem sok kezdonek boven elegndo temazasi lehetoseget ad.
A tobbi dolgot meg Elementor-ral oldom meg, ha nagyon egyedi kinezet kell, es a tobbsegnek az ingyenes valtozat is elegendonek kell, hogy legyen. Az biztos, hogy kell hozza oktatovideokat nezni, tehat nem az a telepitem es magatol jon a fasza kinezetu oldal plugin, de jo hasznalni.
-
The DJ
addikt
Hivatalos a hellowp.io, nem kamu, a magyar WordPress közösség (wphu.org)/csapat üzemelteti.
IIS-el csak a szívás lesz, helyi környezetben a Local használatával maximum 10 perc és 10 kattintás a WP-t feltenni és használni, semmit nem kell egyesével konfigurálgatni és telepítgetni, magát a Localt felteszed és indítod az oldalt. Itt írtam róla: [link]
A beépített Gutenberg is szokható és szerethető szerintem, ha már editor, de a Divi is jó. Az én favoritom mégis az Avada Fusion Buildere, számomra jobban kézre áll, mint a Divi Editor. A másik, amit még szeretek az a WPBakery Page Builder (korábban Visual Composer). Sokat dolgoztam már vele, nem véletlen van benne majdnem minden 2. Themeforestes sablonban, mint default szerkesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android szakmai topik
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Óra topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest