- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Nem hiszem, hogy van ilyen plugin Wordpress alá. Van néhány Helpdesk bővítmény, de szerintem azt pont nem tudják, amire szükséged van és mindegyik elég "ágyúval verébre" hatást keltene. A legegyszerűbb talán az lenne, ha egy PHP-ben járatos ismerőssel elkészíttetnéd (vagy akár te magad is, ha értesz hozzá), mivel ez nem egy annyira bonyolult valami. Akár Wordpressel is össze lehetne hegeszteni. Hozzáadod a felhasználókat, akik bejelentkezve hozzáférhetnek az "online vagyok-e?" oldalhoz. Ez egy saját custom page lenne, ahol az adminjaid állapotukat tudnák változtatni egy egyszerű checkbox segítségével. "Elérhető vagyok" - "nem vagyok elérhető".
Aztán lenne egy publikus oldal is, ami pedig mutatja a hozzáadott felhasználók státuszát. Mondjuk egy zöld meg egy piros kis kép a nevük mellett az "elérhető / nem elérhető" szöveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Kuponkunyeráló
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Androidos fejegységek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest