Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Nem hiszem, hogy van ilyen plugin Wordpress alá. Van néhány Helpdesk bővítmény, de szerintem azt pont nem tudják, amire szükséged van és mindegyik elég "ágyúval verébre" hatást keltene. A legegyszerűbb talán az lenne, ha egy PHP-ben járatos ismerőssel elkészíttetnéd (vagy akár te magad is, ha értesz hozzá), mivel ez nem egy annyira bonyolult valami. Akár Wordpressel is össze lehetne hegeszteni. Hozzáadod a felhasználókat, akik bejelentkezve hozzáférhetnek az "online vagyok-e?" oldalhoz. Ez egy saját custom page lenne, ahol az adminjaid állapotukat tudnák változtatni egy egyszerű checkbox segítségével. "Elérhető vagyok" - "nem vagyok elérhető".
Aztán lenne egy publikus oldal is, ami pedig mutatja a hozzáadott felhasználók státuszát. Mondjuk egy zöld meg egy piros kis kép a nevük mellett az "elérhető / nem elérhető" szöveggel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest