- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart #2327 üzenetére
A HTML/CSS tudásom úgy gondolom már elérte a megfelelő szintet, a PHP sem idegen, de abban azért még vannak hiányosságaim. A Javascript ismeret meg jön menet közben, akár akarod, akár nem
Én autodidakta módon tanultam meg mindent, amit tudok, rengeteget olvastam, fórumoztam és még többet próbálkoztam. Nagyon sok türelem, kitartás és elszántság kell hozzá, de úgy gondolom megéri. Az angol nyelvtudás is elengedhetetlen, mert szinte minden normális tudásanyag angol nyelvű (ezért is kezdtem el a WPSzakit, keveseltem a magyar WordPress cikkeket). Úgy indultam neki a WordPressnek egyébként, hogy már volt egy erős HTML/CSS tudásom, ezek nagyon sokat segítettek, ezen felül már akkor is dolgoztam Linux rendszerekkel és szerverekkel, úgyhogy ez is megkönnyíttette a dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest