- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ne felejtsd el a páncélt lemeríteni!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Egy óra, két rendszer
- Megfizethető lett a Samsung új AI fülese
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Nagytalp #1844 üzenetére
No, átnyálaztam a leírtakat. Sok hasznos infó volt benne, köszi
Olyan kérdésem lenne még, hogy az oké, hogy különböző php file-okból építi fel a tényleges oldalt a WP, de ha én olyan contentet akarok csinálni a single-site oldalon ami nincs benne az adott témában akkor mivan? Abból akartam kiindulni, hogy van a témában egy olyan rész, hogy "news", ugye ez alap esetben az újdonságok, hírek prezentálására szolgálna, ha én nem ezt akarom, hanem mondjuk a referenciáimat vagy a szolgáltatásaimat bemutatni akkor azt hogy oldom meg?Jól érzem, hogy ehhez már vágni kéne a php-t?
Valamint észrevettem, hogy azon szövegek amit a téma szerkesztőjében nem lehet szerkeszteni azt f12-vel megnéztem, hogy hol van és átírtam közvetlen a kódban. De ami a szerkesztőből lehet módosítani arra egy hivatkozás van csak beszúrva az adott html tag-ek közé (mint angular-nál a {{ }} között, ezt ismerem csak, ezért tudom ehhez hasonlítani). Ezeket hol kéne tudnom elérni, mert nem nagyon találtam még ilyen jellegű php fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Szólánc.
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest