- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
adatfalo #1788 üzenetére
Ti milyen oldalakon/ milyen módszerrel szoktátok az általatok üzemeltetett/készített weboldal gyorsaságát mérni?
+1 Pingdom mellett, esetleg Gtmetrix és persze PageSpeed Insights
Ami még furcsa, hogy nekik nem töltődnek be az ékezetes betűk,
Karakterkódolás UTF-8?
Mondtam már nekik, hogy shift+f5-el frissítsenek, de nekik "nem azt csinálja ez a billentyűkombináció, vagy továbbra is ugyan olyan" .
Igazuk van, Ctrl+F5 vagy a megfelelő előzmények törlése a böngészőből
Én gyanakszom arra, hogy ott a cégüknél van valami rendszergazda szinten tiltva, korlátozva. Igaz, hogy még nem tökéletes a weblap, de amiket felhoznak hibának annak a 90%-át már orvosoltam a kezdetekben.
Ha Ti szerveretkről van kiszolgálva a weblap akkor valóban át kellene nézni pár dolgot!
Viszont most néztem a google developer-es PageSpeed Insights-ot, itt feldobott jó pár problémát, van valami plugin ami a képi tömörítéseket elvégzi helyettem
Én általában ssh-n keresztül szoktam kézzel egy mogrify nevű script segítségével megcsinálni persze előtte megy az eredetiről biztonsági mentés. Amit több weblapon is használok az az Imsanity nevű plugin. Ez átméretezi a nagyméretű képeket az általad megadott méretre és a beállított minőségre rontja azokat. (80%-os minőség bőven elég egy weblapra.)
valamint a gyorsítótárazás engedélyezését .stb?
Egy cache plugin csak akkor tud működni ha a szükséges feltételek szerver oldalon is adottak!
Ha dobsz webcímet akkor szívesen megnézzük neked!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő