- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
elkezdtem haladni a rendszerrel kapcsolatban köszönöm a segítséget!
Viszont lenne, hogy hogyan lehet azt megvalósítani, hogy szeretnék egy adott oldalról információt lementeni a saját adatbázisomba mondjuk 2 óránként és ebből majd késöbb statisztikát felállítani.
Ahonnan leszedem az adatot az mindig fiz helyen van tegyük fel, hogy az id="informacio". Milyen lehetőségek vannak ennek a megvalósítására, és milyen hátrányok problémák merülhetnek fel? Illetve ez milyen bonyolult folyamat?
Köszönöm!
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Des1gnR #1646 üzenetére
Köszönöm, ezek tényleg jók és a téma is alapból tartalmazza, amire mondjuk gondoltam.
Annyi kérdésem viszont lenne, hogy egy ilyen oldal leprogramozása kb. mennyibe kerülni? Mert a design nem érdekes csak annyi, hogy átlátható legyen és mobilra optimalizált.
Nem tudom, milyen áran dolgoznak itthon, hogy mekkora összegbe kerülhet kb. egy ilyen rendszer kiépítése? Persze tudom, hogy a plusz funkciók plusz költség, de érdekelne a dolog.
Mert sajnos az a bajom a plugin-ekkel, hogy jó jó de nem a legjobb nem adja meg azt a nagyon egyszerü kezelhetőséget, amit én szeretnék. Persze van amikor nagyon jók és nagyon jól beleépíthetők az oldalba.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Des1gnR #1644 üzenetére
Modelleknek szeretnék egy rendszert kialakítani, akik nálunk dolgoznak. Ugye a modellek adatait fel kell vinni a rendszerbe és ehez kéne egy olyan felelüt, ahol be tudom állítani azt, hogy milyen adatokat kell majd elkérni illetve milyen adatokat kell tárolni róluk. A legjobb az lenne, ha ugye ezt én fel tudom építeni, de csak egyszer keljen megcsinálni, majd utánna mikor viszük fel az adatokat, vagy esetleg kollégám viszi fel, akkor legyenek olyan mezők, amik nem kötelezőek, de vannak olyanok amiket kötelező megadni és ugye ha nincs kitöltve akkor dobjon is fel egy hibát. Ide kell az, hogy fel tudjunk tölteni képeket a profilhoz, de ezeket tudjuk cserélni törölni stb.
Kell hogy tudjunk helyrajzilag szürni. Tehát hogy mondjuk innen Budapastről kell egy modell akkor kilistázza azokat akik ott élnek. De minnél jobban személyre tudjuk ezt szabni annál jobb (Több szűrés stb.)
Amikor egy ilyen profil elkészül akkor a modell is be tudjon lépni megnézni a saját adatait, de modosítani ne tudja csak ha mi modosítjuk, illetve néhány adatot ne lásson, amit magunknak írunk fel.
Ezen felül pedig a rendszerbe lenne egy üzenőfal ahova tudnak írni és megtudjuk őket válaszolni. (Kb. mint facebook-on)
Persze fontos, hogy lehessen bővíteni a rendszert, mert ezekután lehet bele statisztikákat tenni, akár számításokat, amik csak megint megkönnyítenék a munkánkat.
És persze fontos, hogy mobilon elérhető legyen.
Nagyvonalakban ennyi így hirtelen, és a WordPress tudom jól, hogy egy nagyon kezes rendszer teli alapból nagyon jó funkciókkal.
-
Sapphi
aktív tag
válasz
Des1gnR #1633 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából elkezdtem az oldalt megcsinálni, és találtam is egy témát, amivel megvalósítható a rendszer, de nem lesz tökéletes, hiszen én ezt majdhogynem úgy szeretném használni, mint egy vállalatirányítása rendszer, amit nem csak én, de másik is elérnek és mindezt mobilon keresztül is.
Néztem már sok vállalatirányításra való szoftvert, de sajnos egyik se felel meg az én elvárásaimnak vagyis nagyon sok dolgot tudnak, de ami nekem kéne azt nem.
Így pedig jelenleg azt tartom még járható utának, hogy saját témát írunk a wp-re így csak azok a funkciók lesznek benne, amik ténylegesen kellenek is.
Bár tanultam weboldal programozást, nem használtam és ugye minderre rájön a WordPress alapja, amire ezt meg kéne írni. Fogalmam sincs mennyire bonyolult. Esetleg tudtok ajánlani valami könyvet? A legjobb a magyar, de az angollal is megbírkozok.
Köszönöm a segítségeket!
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok,
szeretnék egy weboldalt építeni saját célra, ahol adatokat tárolok, de egyenlőre nem tudom hogyan tudnám megvalósítani.
Szeretném ha ezt az oldalt csak bizonyos személyek érnék el akiknek adok jogot hozzá, de ott is lehessen korlátozni a lehetőségeket.
Szeretnék az oldalakra legördülő menüket tenni hasonlókat, mint amik itt vannak: http://www.jquery-plugins.hu/demo/2/auroramenu.html , de szeretném megoldani, hogy az ezekben tárolt információ modosításához ne kelljen feltétlenül az admin menüt használni, hanem itt valamilyen módon tudjam modosítani az adatokat.
Ezen felül pedig úgy bejegyzést írni, hogy ne kelljen az admin oldalra elnavigálni, hanem csak megnomnék az oldalon egy gombot és már írhatnám az üzenetet. Igazából ott elég lenne az, hogy meg tudjam adni a tárgyat meg az üzenetet.
Nem tudom, hogy esetleg van-e valami plugin vagy meg kéne ezeket írni. Kéne valami kiindulópont hozzá.
Nagyon köszönöm a segítségeket előre is, akár Skypen is megoldható a komunikáció.
Köszönöm a segítségeket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest