Hirdetés
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
-
Mobilarena
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
CharlieDrop #1245 üzenetére
Én nem rég próbáltam ki a linkelt galéria kezelő plugint.
A megjelenítendő képek jórészt fekvő kialakításúak, de volt köztük álló is.Én mondjuk előre átméreteztem a képeket, de nem az általad leírtak szerint, hanem általánosan kicsinyítettem őket a kisebb helyfoglalás miatt. tehát minden kép le lett méretezve 1024 x valami méretre. tehát végeredményben a fekvő képek 1024x768, míg az álló 1024x1365 méretben lett feltöltve.
A NextGEN gallery-val az alábbi beállításokkal (100%-os oldalnézet esetén) a fekvő képek teljesen kitöltik a bejegyzés szélességét és nincs se alul, se felül kitöltés, míg az álló kép két oldalán egyenlő szélességű fekete keret látható:
Ha nagyítom az oldalt, akkor a fényképek ugyanakkorák maradnak, de a fekete méreteződik a tartalmi résszel együtt. Erre még kellene valami megoldás.
Pár napja olvastam egy másik (éppen frissített) wp oldal szerkesztő részén:
Flash slideshow support has been removed from NextGEN Gallery. Please see this blog post for more information.Az előbbinél flash-el vannak megjelenítve a képek, szóval egyelőre nem tudom hogyan fog változni, módosulni.
Minden esetre szerintem megfelelően kezeli az álló-fekvő képeket is
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest