- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung topic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2299 üzenetére
Telepítsd fel a Visual C++ 2005, 2008 és 2010-es verzióját is (ebben a sorrendben), valamint .net Frameworköt. Rendszerint ez megoldja a gondot.
-
Salex1
őstag
válasz
kőbaltazár #2175 üzenetére
Élő fej-et beállítod, majd: lap elrendezése - töréspontok - szakasztörés
A második oldalon pedig az élő fejbe lépsz és fent kikapcsolod a "csatolás az előzőhöz" pontot, így már külön szerkesztkető lesz a két fejléc.VAGY
Az első kort kijelölöd, "SOR- ÉS BEKEZDÉSKÖZ" menüben SORKÖZ BEÁLLTÁSOKnál az előtte térközt felveszed.
VAGY
Nyomsz pár entert az első sor előtt
-
fps8
senior tag
válasz
kőbaltazár #2164 üzenetére
Sajna ez nem nyert. Ez az én billentyűzetemen csillagot eredményez. Mindegy, már megoldottam az előbbi hsz.-ben leírtak alapján, de akkor is furcsa volt a jelenség.
-
kőbaltazár
tag
válasz
kőbaltazár #2110 üzenetére
Köszi rájöttem!
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2092 üzenetére
Nem emlékszem, hogy 2010 esetén .dot vagy .dotm a kiterjesztése az alap sablonnak, ezt majd aktualizáld.
startmenü-->keresőbe gépeld be, hogy "normal.dotm"
A "Fájlok" között megjelenő normal.dotm -en egy jobb klikk, majd megnyitás. (Ha kettőt kattintasz rá, akkor üres doksit nyit a Word, nem a normal.dotm-et nyitja meg.)
Ha megnyitottad, és a fájl neve fent a fejlécben a normal.dotm, akkor állítsd be a kívánt betűtípust, méretet, egyebeket.
Mentés, bezárás.
Ezután minden "Üres dokumentum" ezzel a beállítással indul majd. -
KMT
addikt
válasz
kőbaltazár #2092 üzenetére
Remélem, a kérdésed nem úgy érted, hogy: "hogy az új üres lap más betűtípussal, és betűnagysággal jelenjen meg" .. mint a már megnyitott lapé. Hanem a "más" helyett "adott"at akartál írni.
-
válasz
kőbaltazár #2086 üzenetére
Nem írtad milyen Office-t használsz, de 2010-2013-ban Kezdőlap fül/Szerkesztés csoport/Kijelölés lenyíló/Objektumok kijelölése
Ha sikerült kijelölni, akkor jobb egér a képen/szöveg körbefuttatása->szoros, majd ismét jobb egér a képen/előrehozás->előrehozás -
DrojDtroll
veterán
válasz
kőbaltazár #2086 üzenetére
Így látatlanba nem egyszerű ezt megmondani. Nem lehet, hogy a kép előtt van valami és mindig arra kattintasz?
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2066 üzenetére
Megfogtál, az nincs a gépemen már egy jó ideje, de ITT talán meglesz a megoldás.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2064 üzenetére
Fejlesztőeszközök fül-->Makrók gomb-->az adott makró kijelöl-->szerkesztés gomb megnyom. A makró neve az első sorban van, rendszerint egy Sub után és egy () előtt. Ott átírhatod arra, amire szeretnéd.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2062 üzenetére
Gyorselérési eszköztár testreszabása, vagy Menüszalag testreszabása attól függően, hogy hova kell a gomb. A választható parancsok helye legördülőből válaszd ki a makrók-at, és már teheted is a helyére a kijelölt makrót. Menüszalag esetén, ha jól dereng, akkor csak új csoportba engedi berakni, így az ilyeneket és a gyorselérési eszköztárra szoktam kicsapni, így mindig kéznél vannak.
Szerk: Mentés gyanánt én a makrókat txt-be szoktam menteni (szerkesztőben kijelöl, copy-paste) egy beszédes fájlnévvel és akkor megvan ha kell. Ha újratelepítesz, akkor makrók-->Létrehozás és a txtből copy paste és bekerül a helyére. Lehet, hogy van jobb megoldás is, ezt nem tudom.
-
Sasos
senior tag
válasz
kőbaltazár #2056 üzenetére
Igen.
Rögzíts egy makrót amiben állítod a megadott mező értékét.
Nyisd meg a makrót szerkesztésre és ezt:
.SpaceBefore = fix szám
cseréld le erre:
.SpaceBefore = Selection.ParagraphFormat.SpaceBefore + 1
Ahányszor futtatod, annyiszor fogja egyel növelni az értéket. -
localhost
Közösségépítő
válasz
kőbaltazár #2051 üzenetére
Mi a pontos feladat?
Szerintem ilyen nincs.
Igen, a NORMÁL sablonban levő normál stílus minden paraméterét, így az XYZ pont a bekezdés után értékét is lehet módosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Diablo IV
- OLED TV topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Suzuki topik
- Linux haladóknak
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest