- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
válasz
zoleeE 13
üzenetére
Vért izzadtam, de sikerült
Nem igazán működik itt ellenük a CoD-ban megszokott stílus, de aztán előbújt belőlem Rambo....
Máshogy nem lehet, rohangálni kell és lőni őket.
Még így 3 év után is szépnek látom a grafikáját. Ha jól emlékszem 3 éve toltam végig, érettségi szünetben
Bár a karakterek egy része csunyácska, főleg az átvezető videókban. A von Bulow kisasszony pl elég csúnya, kisfelbontású textúrákat kapott. De a rohamos csajok elég korrektül néznek ki így full grafikán. Anno örültem ha ment normális sebességgel, nemhogy még szép is legyen....
Most annál a résznél járok, amikor azt a spéci éjjellátós puskát kell majd ellopni. Csak előtte a háznál az őröket likvidálni kéne úgy hogy a toronyból ne vegyenek észre.... ha jól emlékszem, anno annyira tele lett a tököm ezzel a résszel, hogy csíteltem magamnak egy mesterlövészpuskát, mert ugye a küldetéshez kenyéradó gazdáim azt nem adtak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen5 3700x 8core / GTX 1660 Super / SSD 500gb / HHD 2tb
- iPhone 13 mini 128GB silverlight független
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256Gb Dual, kártya független, fehér színben
- Apple iphone 16 128Gb, kártya független, fehér színben
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem igazán működik itt ellenük a CoD-ban megszokott stílus, de aztán előbújt belőlem Rambo....
Máshogy nem lehet, rohangálni kell és lőni őket.
Bár a karakterek egy része csunyácska, főleg az átvezető videókban. A von Bulow kisasszony pl elég csúnya, kisfelbontású textúrákat kapott. De a rohamos csajok elég korrektül néznek ki így full grafikán. Anno örültem ha ment normális sebességgel, nemhogy még szép is legyen....