Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
anaqer
veterán
-
zoleeE 13
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
én azt a crypta után azt a szörnyet simán kinyirtam egy pár tár mp40-es el Az könnyű volt de henrich meg az über soldat nem olyan könnyű bár az über azé könnyű ha elmegyünk egy fedezékbe és onnan lőjjük szét a seggét henriches akcio nálam nehéz lesz de majd vhogyan megcsinálom

[Szerkesztve]
MOD:ja +még a templomba a stenes csajokat elég nehéz kinyirni mer eőrsek amugy az utána lévő pályáról bezséltem a föntibe
[Szerkesztve] -
Frigo
őstag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Dilikutya szerintem nyugodtan megveheted a full játékot EVM már csak kb.1000FT ennyit simán megér a maga idéjen a kategóriája legjobbja volt ,megmerem kockáztatni hogy a TPS kategóriában volt olyan jó és egyedi mint anno a HL az FPS kategóriába ,ami nem véletlen hisz a Rune-t elkövető Human Head munkásai korábban a Ravenél koptatták a billentyűzetet.
-
attavanti
tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
ok, persze, amugy en beta tester voltam sp2-vel es most is az elsok kozott voltam az official kiadasnal es semmi gondom, azok az inkompatibilitasi dolgok, meg, hogy megrosszabb lett az csak pletyka, nem tagadom, elkepzelheto, hogy valahol igy tortent de eddig semmi gondom nincs vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Spórolós topik
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2021 MacBook Pro 16" Retina / M1 Max / 32GB RAM / 1TB SSD / Asztro
- SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless Bolti ár:75k INGYEN FOXPOST
- Újszerű SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- Garmin Forerunner 970 Bontatlan
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone R7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest