Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
Aktív témák
-
atosz
őstag
En megneznem hogy a legfrissebb firmware van e fent. Ahogy nezem 4 fajta van ebbol a tipusbol, neked melyik van? 624, 624+, 624M es 624S, illetve kulonbozo reviziok A, B, C. Ezeket a D-Link oldalarol lestem. A PCI karin is sztem belehet allitani a csatornat, de inkabb tudtommal automatikusan raall, de javitson ki vki, ha hulyeseget mondottam.
Netstumlerrel neztetek milyen a vetel? -
atosz
őstag
Ezt a gondot megoldottam. A routerre toltam egy firmware frissitest, jobb is lett a vetel. Leszedtem a gyari utilityt, ami egy kalap sz@r volt. ujratettem a kartya driveret es mar flottul megy.
Ellenben a notimon hasznalt picimaci kartyaval gondjaim vannak. A jelerosseg leginkabb -95dbm, neha felmegy olyan -45ig. Ez teljesen fuggetlen, hogy hol vagyok. Neha mintha meg is allna a net pillanatokra. A win haloikonja is szinte vegig azt mondja, hogy nincs jel. 5let? -
atosz
őstag
Nagyjabol lecsekkoltam, de ugy van minden ahogy levan irva. De sztem nem latod a problemamat. Kb fel eve semmi gond a halozattal. A routerre kabelen csatlakozik az 1-es szamu PC. WLANon a noti. Eddig semmi gond nincs, megy a net, latjak egymast, stb. Egy harmadik gepet is beszeretnek vonni, ez a 2-es szamu PC, van hozza egy PCI-os WLAN kartya, latja a halot, de nem tud csatlakozni. A beallitasok pedig elvileg okesok.
-
atosz
őstag
Udv!
Lenne egy problemam.
Van egy X-Micro 11-es routerem. Igy egy PC-nek es egy notinak volt osztva a net. Most egy harmadik gepet is beszeretnek kapcsolni. Kabelt kihuzni lusta vagyok, szereztem bele egy Asus PCI kartyat (WL-130b). Tegnap tokoltem egy csomot, de az istennek sem kapcsolodott. Eleinte drivergond volt, de az megoldodott, a halozatot latja, de nem kapcsolodik, ez win2K alol. Atettem a masik PCbe (XP-s), de ott is ugyanez a helyzet, latja, de nem kapcsolodik, mar mindent allitgattam, de nemtom mi lehet. A noti PCMCIA kartyajaval (X-Micro) semmi gondom nem volt, tehat olyan nagy hulyeseget csak nem szurhattam el.
Amugy a netstumbler jel/zaj grafinkoja mit mutat meg? Mert ehhez tok homaly vagyok... Most a PCI kartyaval olyan -23, de neha vannak akkora kilengesek... A notin meg a PCMCIA kartyaval meg -95, de neha meg -45. Ez akkor sem valtozott amikor lementem az emeletrol, tehat nem volt idealis a dolog...
Illetve megegy kerdes... Kaphato miniPCI WLAN kartyahoz antenna? Olyan amit ellehet vezetni a notiban vhol? -
atosz
őstag
Van most nalam egy Asus WL-130b PCI kartya. Egy ujabb gepet szerettem volna az otthoni WLANra kotni. Eddig leginkabb egy PC kabelen, es egy noti WLANnal kapcsolodott a routerhez. Ezekkel nincs is gond. Az ASUS-hoz kellett uj drivert tolteni, az oldaluk pedig rem lassu, eleg nagy feketepont...
Mindenesetre sehogy sem sikerul beloni, hogy menjen a net, halo. Az adott gepen W2K van, par meterre van csak jelenleg, veszi is a jelet, de nem tudok kapcsolodni ra. Eddig az Asus sajat utility progijaval probalkoztam. Mit kene atallitani hogy oks legyen? -
atosz
őstag
Szeretnem kivaltani a notimon a picimacis wlan kartyamat egy miniPCIos kartyaval. De sajnos nincs beepitett antennam. Ezt lehetne barkacsolni hozza hazilag? Hogy nez ki egyaltalan egy ilyen gyari antenna a notikban?
Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G703 Lightspeed HERO (25K) Wireless Gaming Egér
- Google Pixel 9 Pro 128gb, 1év garancia, független, makulátlan, sok kiegészítővel.
- MSI GeForce RTX 3070 Ti GAMING X TRIO 8GB GDDR6X
- GAMER PC : i9 13900KF/// 32 GB DDR5 /// RTX 4080 SUPER 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : i9 10850K /// 64 GB DDR4/// RTX 4070 12 GB /// 2TB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest