- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Yettel topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
Aktív témák
-
atosz
őstag
Udv!
Lenne egy problemam.
Van egy X-Micro 11-es routerem. Igy egy PC-nek es egy notinak volt osztva a net. Most egy harmadik gepet is beszeretnek kapcsolni. Kabelt kihuzni lusta vagyok, szereztem bele egy Asus PCI kartyat (WL-130b). Tegnap tokoltem egy csomot, de az istennek sem kapcsolodott. Eleinte drivergond volt, de az megoldodott, a halozatot latja, de nem kapcsolodik, ez win2K alol. Atettem a masik PCbe (XP-s), de ott is ugyanez a helyzet, latja, de nem kapcsolodik, mar mindent allitgattam, de nemtom mi lehet. A noti PCMCIA kartyajaval (X-Micro) semmi gondom nem volt, tehat olyan nagy hulyeseget csak nem szurhattam el.
Amugy a netstumbler jel/zaj grafinkoja mit mutat meg? Mert ehhez tok homaly vagyok... Most a PCI kartyaval olyan -23, de neha vannak akkora kilengesek... A notin meg a PCMCIA kartyaval meg -95, de neha meg -45. Ez akkor sem valtozott amikor lementem az emeletrol, tehat nem volt idealis a dolog...
Illetve megegy kerdes... Kaphato miniPCI WLAN kartyahoz antenna? Olyan amit ellehet vezetni a notiban vhol?
Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- iPhone topik
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged