Hirdetés

Aktív témák

• atosz

őstag

Udv!
    Lenne egy problemam.
    Van egy X-Micro 11-es routerem. Igy egy PC-nek es egy notinak volt osztva a net. Most egy harmadik gepet is beszeretnek kapcsolni. Kabelt kihuzni lusta vagyok, szereztem bele egy Asus PCI kartyat (WL-130b). Tegnap tokoltem egy csomot, de az istennek sem kapcsolodott. Eleinte drivergond volt, de az megoldodott, a halozatot latja, de nem kapcsolodik, ez win2K alol. Atettem a masik PCbe (XP-s), de ott is ugyanez a helyzet, latja, de nem kapcsolodik, mar mindent allitgattam, de nemtom mi lehet. A noti PCMCIA kartyajaval (X-Micro) semmi gondom nem volt, tehat olyan nagy hulyeseget csak nem szurhattam el.

Amugy a netstumbler jel/zaj grafinkoja mit mutat meg? Mert ehhez tok homaly vagyok... Most a PCI kartyaval olyan -23, de neha vannak akkora kilengesek... A notin meg a PCMCIA kartyaval meg -95, de neha meg -45. Ez akkor sem valtozott amikor lementem az emeletrol, tehat nem volt idealis a dolog...

Illetve megegy kerdes... Kaphato miniPCI WLAN kartyahoz antenna? Olyan amit ellehet vezetni a notiban vhol?

Aktív témák