Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- One mobilszolgáltatások
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
-
Mobilarena
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Én a kétszintes ház problémájára arra jutottam, hogy az emelet wifi routerhez (TP-Link 941NDv6) legközelebb eső pontjára elhelyeznék egy repeatert, ami a fenti szintet mindenhol jól elláthatná térerővel (ott csak gipszkarton falak vannak).
Ugye itt gyakran az Asus N12 D1-et ajánljátok, mint repeatert, mert gyárilag tudja a firmware-e, és erősebb jelvételre/adásra képes, mint egy konnektoros repeater.
Kérdésem az lenne, hogy erre a funkcióra nem elegendő egy N12 Plus? Ahogy látom, csak a cserélhető antennában különbözik a kettő, de mivel szeretném ezt a dolgot most már minél olcsóbban megúszni (mivel a 12ezer forintba kerülő router csere nem segített teljes mértékben....), ezért ez az 1500 Ft is számítana! Vagy van valami indok, hogy mindenképp a D1-et válasszam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest