Aktív témák
-
HaaS
addikt
W+W: Első faluban jobbra ki tudsz menni a kapun azonnal kezdés után? Wizard Hut, Town Hall elérhető?
Ha igen, akkor már javították... akkor nem kell csinálni semmit.
Wiz8 capre nem emlékszem, ha van. A manuálban biztos benne van, ha gondolod megkeresem. Lépni kell a szinteket, mint az őrült. Azt tudom, hogy újra kellett kezdenem, mert max attrib után spec skilleket kapnak a karik, és újra kellett generálni őket, hogy jobban menjen. A fighterem valami ötödik szinten kapta az elsőt, 8-adikon a második extrát, de nem emlékszem pontosan.
Aztán megint újra kellett kezdenem, mert mindig az első kari üt először, így bufferek, mágusok előre, nagy ütők a végére, hogy a maradékot eltakarítsák. Hirtelen ennyi. Ha érdekel többi infó, átmegyünk egy Wizardry 8 fórumra... vagy csinálunk egyet.
Üdv, HaaS -
HaaS
addikt
Nem csak csevegni, csak nem müködött nálam, ezért feldobtam, van-é valakinek csakúgyból. Nem volt tökéletes, mint ahogy valszeg nálad sem lesz az (második városból már kimenni sem tudsz).
XP alatt kell egy kicsit berhelni.... de most már jó.
Azért ha van origi, gyöhet...
/Wiz8 ruleZZ!!! fokozatot maximumra, úgy fejlődnek a leggyorsabban... ironmant felejtsd el) Egyszer leestem valahonnan és kampó.../
Aktív témák
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged