Aktív témák
-
HaaS
addikt
W+W: Első faluban jobbra ki tudsz menni a kapun azonnal kezdés után? Wizard Hut, Town Hall elérhető?
Ha igen, akkor már javították... akkor nem kell csinálni semmit.
Wiz8 capre nem emlékszem, ha van. A manuálban biztos benne van, ha gondolod megkeresem. Lépni kell a szinteket, mint az őrült. Azt tudom, hogy újra kellett kezdenem, mert max attrib után spec skilleket kapnak a karik, és újra kellett generálni őket, hogy jobban menjen. A fighterem valami ötödik szinten kapta az elsőt, 8-adikon a második extrát, de nem emlékszem pontosan.
Aztán megint újra kellett kezdenem, mert mindig az első kari üt először, így bufferek, mágusok előre, nagy ütők a végére, hogy a maradékot eltakarítsák. Hirtelen ennyi. Ha érdekel többi infó, átmegyünk egy Wizardry 8 fórumra... vagy csinálunk egyet.
Üdv, HaaS -
HaaS
addikt
Nem csak csevegni, csak nem müködött nálam, ezért feldobtam, van-é valakinek csakúgyból. Nem volt tökéletes, mint ahogy valszeg nálad sem lesz az (második városból már kimenni sem tudsz).
XP alatt kell egy kicsit berhelni.... de most már jó.
Azért ha van origi, gyöhet...
/Wiz8 ruleZZ!!! fokozatot maximumra, úgy fejlődnek a leggyorsabban... ironmant felejtsd el) Egyszer leestem valahonnan és kampó.../
-
HaaS
addikt
Igen jó kis gamma, ha valakinek van, mail me.
haas@index.hu
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged