Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Timer
veterán
Nézd, az eredményességével nem volt bajom. Stresszes időszakban, amikor néha szúrt a szívem kicsit, dobta a sárga jelzést rögtön, már nem emlékszem mire hivatkozva. De az applikáció annyira fapados volt egy withings-hez, Fitbit-hez képest, hogy szúrta a seggem. Értem én, hogy ezen lehet változtatni, de nem tették, 2 év alatt sem. A UI az konkrétan gyalázat volt, kábé Android 2.3 időket idézett. Szerintem ha letölteném, még most is ugyanaz lenne. Nulla felhős szinkron, telefonváltásnál buktad az adatokat, stb. Tényleg undorítóan le volt maradva. Maga a hardver is nyűgös volt, sokan számoltak be akku problémáról, nekem speciel ezzel nem volt gondom. Az egész sokkal inkább tűnt egy kickstarter projektnek, mint végleges terméknek, de ehhez képest nem volt rossz. Vettem egy BPM Core-t inkább, ez biztosan kevésbé érzékeny, mert stresszre nem reagál. Cserébe legalább használható a rendszer mindenféle mágia nélkül, szülők is kezelni tudják, ha nem teljesen töketlenek az elektronikus dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Továbbra is a disztingvált egészségfigyelés a célja a francia márka órájának, amely hozza a kötelezőt, de aktív sportoláshoz nem ez a legjobb választás.
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra 2 Titanium 49mm Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, magyar számlás, 100% akku
- Apple watch Ultra 2 black edt. 2026.10.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest