- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Honor 400 Pro - gép a képben
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nézd, az eredményességével nem volt bajom. Stresszes időszakban, amikor néha szúrt a szívem kicsit, dobta a sárga jelzést rögtön, már nem emlékszem mire hivatkozva. De az applikáció annyira fapados volt egy withings-hez, Fitbit-hez képest, hogy szúrta a seggem. Értem én, hogy ezen lehet változtatni, de nem tették, 2 év alatt sem. A UI az konkrétan gyalázat volt, kábé Android 2.3 időket idézett. Szerintem ha letölteném, még most is ugyanaz lenne. Nulla felhős szinkron, telefonváltásnál buktad az adatokat, stb. Tényleg undorítóan le volt maradva. Maga a hardver is nyűgös volt, sokan számoltak be akku problémáról, nekem speciel ezzel nem volt gondom. Az egész sokkal inkább tűnt egy kickstarter projektnek, mint végleges terméknek, de ehhez képest nem volt rossz. Vettem egy BPM Core-t inkább, ez biztosan kevésbé érzékeny, mert stresszre nem reagál. Cserébe legalább használható a rendszer mindenféle mágia nélkül, szülők is kezelni tudják, ha nem teljesen töketlenek az elektronikus dolgokhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG Watch 6 40mm bézs szinben, üzletből, garanciával
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 5 44mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4285
- ÚJ Bontatlan Apple Watch 10 46mm Cellular Rose Gold !! aktiválástól 1Év nemzetközi APPLE GaranciA
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged