Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Oppo a Vivónak: hagyd otthon a telekonvertert!
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Huawei FreeBuds Pro 5 – független alternatíva
- Márkaleépítés árnyékában dönt üzemidőrekordot a OnePlus 15T
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
üdv. van egy ksi gondom. a 2. fejezetben járok, éás már csak a kalkstein-es, siiegfried-es, illetve leuuvarden-es küldi van hátra....utóbbival van a gond, vagyishogy nem tudok összegyűjteni 3 szalamandra jelvényt....mert hát kitől is vegyek? már mindenkit kiirtottam, vagy elűztem, kosvelőt is megöltem...jártam a csatornában, voltam a tünde barlangban, a mocsárban is, ott is a barlangban...de sehol se egy szalamandra holttest, se egy bandita, msot akkorí? nem is tudo mezt a küldit folytatni?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Keveset futott - Eladó!
- Western Digital WD GOLD 10TB - WD102KRYZ - Új, tesztelt - Eladó!
- PC - Számítógép akár játékra // i5 // GTX 750Ti // Számla + Garancia //
- iPhone 12 64GB Piros - dobozában (INGYEN FOXPOST)
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest