- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
jambiyya
őstag
válasz
TazLeacher #1836 üzenetére
Így kell felhasználni. Mikor főzetet készítesz recept alapján,akkor automatikusan azt az összetevőt használja majd, amiben megvan a kívánt anyag.
-
Kassadin
addikt
válasz
TazLeacher #1744 üzenetére
Jah a leglényegesebbet hagytam ki, hogy meditálni is kell a pontosztáshoz.
-
RexpecT
addikt
válasz
TazLeacher #1740 üzenetére
Csak akkor tudod ezeket elosztani mikor meditálsz(tábortűznél, vagy kiveszel egy szobát a fogadóban esetleg valamelyik közelebbi NPC házában is meditálhatsz).
-
Kassadin
addikt
válasz
TazLeacher #1740 üzenetére
Megpróbálok segíteni, habár ezzel a játékkal már nagyon régen játszottam.
A kapott pontokat a fejlődési fán kell elosztani, szimplán rákattolsz arra a fejlesztésre amit szeretnél erősíteni. A pöttyökre kell kattolni, és úgy lehet elérni majd az adott sorban levő utolsó fejlesztést is.
Ha nem ment át, akkor írj.
-
ugux
tag
válasz
TazLeacher #670 üzenetére
szerintem azért béna mint a tök, mert azon kívül amit az előttem szóló leírt, még az is kell hogy a megfelelő stílusban harcolj az adott ellenfél ellen. (Erős, Gyors, Csoportos) a jobb oldalon a fegyver kiválasztása után tudod váltani ezeket, vagy bill-el.
-
válasz
TazLeacher #670 üzenetére
pedig egyáltalán nem bonyolult, sőt szerintem nagyon is egyszerű, amikor a kard ikonocska olyan kis tüzesre vált, akkor kell kattintanod egyet, és így tovább, így frankón kombózza az ellent
És játsz F3-as módba nekem az jött be a legjobban, kell kb fél óra míg teljesen megszokod, ezután pedig már gyerekjáték lesz az egész
Aktív témák
- Hardcore café
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RTX 3060 TI játék csúnyaságok (Stalker 2, Manor Lords)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Árat emel a Spotify
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest