Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Retró külső modern Bluetooth funkciókkal
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
Aktív témák
-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
No, hát ennek is vége lett. 3 hét volt mire végig játszottam, és nagyon élveztem 1-2 apróságtól eltekintve....Iszonyat jó játék, remélem 1x még lesz annyi időm hogy végig játszam ismét.
Néhány észrevétel amit eddig nem mondott senki azt hiszem:
- a játékban szerintem tök fölösleges volt az acél és az ezüst kard, elég lett volna az ezüst is, mert hát az embereket azzal is meg lehet ölni
- nagyon sok olyan ital és olaj volt amit én sosem hsználtam, nem tudom ki hogy van vele...
varázslatból is csak az ARd-ot meg a tüzet használtam mást nem, és így is simán végig tudtam játszani.Nagyon összetett, érdekes történet volt, sok jó küldetéssel, gyönyörű tájakkal és városokkal.
A páncélt végül nem sikerült megszereznem, anélkül vittem végig.
1 kérdés még a végére... a végső intróban ki volt a maszkos fickó?? Én nem jöttem rá....
köszi -
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
jaja igen...
jó hogy itt vagy.. segíts kicsit légyszi...az 5. actban most megyek a szalamandra bazisban a katakombákban de ez most mellékes...
A páncél összerakással van bajom...megvannak a darabok, meg a dlnok jegyzete, asszem csak a Szent Gergely cucca kellene, de azt nem találom...a küldetés szerint a mocsár temetőben kéne lennie, de ott nem tudom hol... Bár a Holló sírját is nehéz volt megtalálni mert a térkép nem jelzi. De a Gergelynél valami templomról szól a történet, amiben meghalt, de a mocsárban csak a Striga Kriptája van ami kb hasonlít egy templomra más nincs....
köszi előre is
Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs