- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Brutális akkumulátort kaphat a Honor X80 GT
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Íme az új Android Auto!
- KUGOO S1 Pro elektromos roller teszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Earfun Air Pro 3 - te is, fiam, Bluetooth?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Aktív témák
-
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
No, hát ennek is vége lett. 3 hét volt mire végig játszottam, és nagyon élveztem 1-2 apróságtól eltekintve....Iszonyat jó játék, remélem 1x még lesz annyi időm hogy végig játszam ismét.
Néhány észrevétel amit eddig nem mondott senki azt hiszem:
- a játékban szerintem tök fölösleges volt az acél és az ezüst kard, elég lett volna az ezüst is, mert hát az embereket azzal is meg lehet ölni
- nagyon sok olyan ital és olaj volt amit én sosem hsználtam, nem tudom ki hogy van vele...
varázslatból is csak az ARd-ot meg a tüzet használtam mást nem, és így is simán végig tudtam játszani.Nagyon összetett, érdekes történet volt, sok jó küldetéssel, gyönyörű tájakkal és városokkal.
A páncélt végül nem sikerült megszereznem, anélkül vittem végig.
1 kérdés még a végére... a végső intróban ki volt a maszkos fickó?? Én nem jöttem rá....
köszi -
ugux
tag
válasz
Janoska26
üzenetére
jaja igen...
jó hogy itt vagy.. segíts kicsit légyszi...az 5. actban most megyek a szalamandra bazisban a katakombákban de ez most mellékes...
A páncél összerakással van bajom...megvannak a darabok, meg a dlnok jegyzete, asszem csak a Szent Gergely cucca kellene, de azt nem találom...a küldetés szerint a mocsár temetőben kéne lennie, de ott nem tudom hol... Bár a Holló sírját is nehéz volt megtalálni mert a térkép nem jelzi. De a Gergelynél valami templomról szól a történet, amiben meghalt, de a mocsárban csak a Striga Kriptája van ami kb hasonlít egy templomra más nincs....
köszi előre is
Aktív témák
- Manli RTX 3070 8GB LHR / Csavarmatricás / Beszámítás OK! / Akciós ár!
- Apple Watch 4 44mm szürke színben. 74% akkumulátor.
- Canon EF-S 24mm f/2.8 STM objektív
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- Canon 60D fényképezőgép + 50mm objektív + 16GB memóriakártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest