Hirdetés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
HaaS
addikt
válasz
bélanéni
üzenetére
Irigyellek azért Bélanéni :/. Én is nagyon vártam a játékot, de ezt nekem nagyon nem veszi be a gyomrom. Még a hátulnézetes WASD+egér kombó az csak-csak. De azért (így nem kezdünk mondatot) mikor felfogtam, hogy gyakorlatilag itt az egér elmozdítása nélkül (az ellenfél visszatér a poziciójába) a bal klikk időszakos megnyomása is elég, hogy a szörnyverő szuperhiró diadalmaskodjon... szóval először megijedtem. Aztán átcsapott haragba.
Ha valaha előveszem, akkor tuti WASD+egér. Egyelőre besokalltam.
Amit láttam belőle, az full lineáris, a hős szinte sérthetetlen (legalábbis én a egy-egy balklikk között jót beszélgettem), semmi rpg feeling. (Morrowind jut eszembe... ahol ugye kiestél az utcára, megjelent a kis ablak, hogy "na innen má té vagy, té sénki té, hajrá vaze". Aztán a kis senki, a nagy semmivel a zsebében nekivágott meghódítani az egész galaxist.
Namost itt én azt érzem, hogy az intróból a kőkemény szörnnyel cicázó erőemberkirálycsávó a bal mutatóujjával halált oszt, és nagyon-nagyon brutális. Hát nekem semmi bajom nincs az önbizalmammal, hogy ezt kelljen játszanom, hogy rendbejöjjek. Ez nem kritika azoknak, akik játszák, biztosan jó okuk van rá... belőlem ezt váltja ki.
Valaki írta a Diablót. Valóban hatalmas gamma volt abban az időben. Ha béna voltál darabokra szaggattak az első szinten. Random dungeonok, random dropok, akartál fejleszteni akakteren, hogy erősebb legyen. Itt azt éreztem, hogy ölembehullott egy kétszemű küklopsz.Egy vélemény a sok közül, de az a fura érzésem van, hogy nem vagyok egyedül.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 2025 13.6" M4 10C/8C - 256 SSD - 16GB RAM - 3 ÉV GARANCIA
- ZOTAC GTX 670 AMP! Edition 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- Gigabyte GA-B75M-D3H LGA 1155 alaplap, + i5-3470S Processzor
- Asus GTX770-DirectCU II OC 2 GB GDDR5 256 bit PCI-E Videokártya
- FSP400-60APN 400W 85+ minősítésű tápegység
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest