Hirdetés

Aktív témák

• bélanéni

őstag

válasz Sirandrish #120 üzenetére

Közepes fokozaton így működik:

Ha rámutatsz a kurzorral egy ellenfélre, akkor megváltozik a mutató. Ilyenkor egy bal klikk hatására üt egyet a karakterünk. A kurzort rajta kell tartani az ellenfélen, hogy lássuk mikor lehet bevinni a következő ütést. Amíg (1-2 mp) áthúzott kard a jel, addig nem szabad nyomkodni az egeret, mert az aktuális mozdulat megaszakad, illetve újabbat sem csinál. Egy kis idő múlva (1-2 mp) átváltozik a kurzor egy lángoló karddá, de kb csak 1 mp erejéig, ha ilyenkor támadunk, akkor spécibb mozdulatokkal, erősebbet sebzünk. Ha ezt elhalasztjuk, akkor kezdődik előröl a fenti menet.

Ezen kívül lehet 2 féle harcstílus (gyors, erős) és 3 féle ellenfél-formáció szerint harcolni. Ez utóbbiakat még nem igazán néztem. Mindegyiknek van gyorsbillentyűje, de PAUSE (Space) állásban ikonnal is ki lehet őket jelölni.

Továbbá jobb klikkel lehet ún. SIGN-okat (jeleket) használni, amik rásegítenek a fizikai harcra. Ezek gyakorlatilag varázslatok, de önmagukban nem túl hatékonyak, de jól kiegészítik a kardforgatást. :)

Nagyjából ennyi, de még nagyon az elején jártam tegnap este, a tanítópályát sem fejeztem be.

Szerintem valóban nem túl nagy szám a harc, de számomra nincs is vele nagy gond.

Aktív témák