- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Illissius
tag
Írd be a run promptba, hogy: diskmgmt.msc. Illetve a Sajátgépre jobbclickelve van egy olyan, hogy Manage, ami nem tudom, magyar fordításban mi (nekem most ánglisul van). Ezek win2000 alatt vannak, az előbbi XP alatt is, az utóbbiról nem tudom, mert nincs XP-m, de valszeg az is. Ha valami más van (pl. 98), akkor szívás.
ja, de a pendrive-ról letörlik, a login scriptbe meg nem tudnak belenyúlni...
Egyrészt akkor tedd rejtetté a fájlokat, illetve nem tudom segít-e ha írásvédett, de azt is lehet. A login script meg nem jó, mert ennek akkor kellene lefutnia, amikor a pendrive-t beteszik. -
Illissius
tag
Mindegyik pendrive-ra tedd rá a .bat-ot meg az autostart.ini-t, ha valaki hoz egy újat, akkor arra is. Elvileg ennyi. Ha azt akarod, hogy i:-től felfelé kapjon, akkor egyszerűen írd át a d:-t a kívánt betűre (meg feltéve, hogy nincs második floppy (nem szokott lenni), a b: is jó). Ezek kívül még használhatod a subst /d -t is egy virtuális meghajtó törléséhez, meg a windows disk managerét hogy valódi meghajtó ne foglalja el a kívánt betűt. Úgy kb. ennyi. Persze ez 250 géppel meg pendrive-al nehezebb, de jobbat nem tudok.
-
Illissius
tag
Csinálj egy .bat fájlt a subst parancsal amit használsz, majd nézz meg egy bootolható CD-t (mármint olyat ami automatikusan elindul amikor beteszed win alatt), és benne az autostart.ini-t, és annak a mintájára csinálj egyet a pendrive-ra, ami a .bat fájlra mutat. Ez elvileg működik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest