- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Illissius
tag
Írd be a run promptba, hogy: diskmgmt.msc. Illetve a Sajátgépre jobbclickelve van egy olyan, hogy Manage, ami nem tudom, magyar fordításban mi (nekem most ánglisul van). Ezek win2000 alatt vannak, az előbbi XP alatt is, az utóbbiról nem tudom, mert nincs XP-m, de valszeg az is. Ha valami más van (pl. 98), akkor szívás.
ja, de a pendrive-ról letörlik, a login scriptbe meg nem tudnak belenyúlni...
Egyrészt akkor tedd rejtetté a fájlokat, illetve nem tudom segít-e ha írásvédett, de azt is lehet. A login script meg nem jó, mert ennek akkor kellene lefutnia, amikor a pendrive-t beteszik. -
Illissius
tag
Mindegyik pendrive-ra tedd rá a .bat-ot meg az autostart.ini-t, ha valaki hoz egy újat, akkor arra is. Elvileg ennyi. Ha azt akarod, hogy i:-től felfelé kapjon, akkor egyszerűen írd át a d:-t a kívánt betűre (meg feltéve, hogy nincs második floppy (nem szokott lenni), a b: is jó). Ezek kívül még használhatod a subst /d -t is egy virtuális meghajtó törléséhez, meg a windows disk managerét hogy valódi meghajtó ne foglalja el a kívánt betűt. Úgy kb. ennyi. Persze ez 250 géppel meg pendrive-al nehezebb, de jobbat nem tudok.
-
Illissius
tag
Csinálj egy .bat fájlt a subst parancsal amit használsz, majd nézz meg egy bootolható CD-t (mármint olyat ami automatikusan elindul amikor beteszed win alatt), és benne az autostart.ini-t, és annak a mintájára csinálj egyet a pendrive-ra, ami a .bat fájlra mutat. Ez elvileg működik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 10
- Villanyszerelés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Star Trek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest