- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
[Kovi]
tag
így már valamivel jobb.. De így csak kis ablakban tudom futtatni
mert mikor alt+enter -el ki akarom nagyítani akkor képernyő elsötétül aztán néhány mp után ugyan úgy kapon vissza kis ablakban. Csak az zavar hogy néhány hete simán ment mp3 mellett teljes képernyőn akadás nélkül. És nem tudom hogy miért, mikor sztem mindent ugyan úgy raktam fel mint akkor. Pontosabban a Via Hyperion driver 4.42 helyett 4.49 és a detonatorom is egy kicsit frisseb, de nem hiszem hogy ez lenne az oka. -
[Kovi]
tag
2 napja raktam fel WinXP-t (SP1, Pro ENG, NTFS), és nem tudok dosos progikat futtatni (pontosabban semmit nem tudok csinálni mellettük). Turbo Pascal 7.0 -t akartam elindítani és közben mp3-at hallgattam winamp 2.91-el, és az mp3 megállt és akadozott. Megnéztem task managert és egy bizonyos ntvmd.exe 99%-át foglalta le a procimnak (AMD XP 1900+), ami szerintem nem egészséges. Főleg azért mert korábban is ugyan ezt a rendszert használtam, és minden ment tökéletesen
nyugodtam tudtam pascalozni mp3 mellett, és nem foglalta le procimat egyáltalán. Mi lehet a baj?
Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest