- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tRagedy
csendes tag
heló.
létezik olyan tömörítő program amivel a crc hibás .rar-okból ki lehet szedni a filet (az nembaj ha a végén a file nem lesz működőképes)?? -
agyrém
csendes tag
Rar fájlokba tömörítve letöltöttem 1 DVD filmet. Már az is furcsa, hogy mindegyiknek más a mérete, és kicsomagolásnál mindegyikre CRC hibát jelez. Mitől lehet ez?
-
verser233
senior tag
UP!
-
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nekem az összes feltöltött file-m az oldalon Winrar EXE-ben és/vagy Winzippel van tömörítve. Az a gondom, hogy néhány user jelezte, hogy ha letöltenek egy file-t, kicsomagoláskor kiírja nekik hogy a file korrupt vagy crc hibás. Ilyenkor mindig azt javaslom, töltsék le újra, de nagyon sokan jeleznek hogy ha 100x töltik le akkor is korrupt illetve crc hibát ír ki!
Ha én letötlöm ugyanazt a file-t mint ők, nálam nincs baja, ki tudom csomagolni, és ugyanígy másik tudat ember is ki tudja csomagolni, ugyanakkor van egy jó pár ember akiknek folyamatosan ez a bajuk. Nem tudna esetleg valaki tanácsolni valamit, hogy mit tegyenek? én már próbáltam verziószám cseréléssel, cookie ürítéssel , de nem változott semmi. Ugyanakkor ha pl, én ugyanezt a zip-t illetve RAR EXE-t mondjuk msn messengeren küldöm el, akkor ki tudja csomagolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest