- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
verser233
senior tag
UP!
-
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Nekem az összes feltöltött file-m az oldalon Winrar EXE-ben és/vagy Winzippel van tömörítve. Az a gondom, hogy néhány user jelezte, hogy ha letöltenek egy file-t, kicsomagoláskor kiírja nekik hogy a file korrupt vagy crc hibás. Ilyenkor mindig azt javaslom, töltsék le újra, de nagyon sokan jeleznek hogy ha 100x töltik le akkor is korrupt illetve crc hibát ír ki!
Ha én letötlöm ugyanazt a file-t mint ők, nálam nincs baja, ki tudom csomagolni, és ugyanígy másik tudat ember is ki tudja csomagolni, ugyanakkor van egy jó pár ember akiknek folyamatosan ez a bajuk. Nem tudna esetleg valaki tanácsolni valamit, hogy mit tegyenek? én már próbáltam verziószám cseréléssel, cookie ürítéssel , de nem változott semmi. Ugyanakkor ha pl, én ugyanezt a zip-t illetve RAR EXE-t mondjuk msn messengeren küldöm el, akkor ki tudja csomagolni
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest