Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
en meg 100%-ig hittem, hogy a crucial ramok ugyanugy meghaltak, mint a mushkin-ok, erre a munkahelyi 10k-s asrock lapban meg mennek.. erre sem tud senki magyarazatot adni.. a ramok neha eleg furcsan viselkednek, ha sok fesszel kuldik meg oket.. hulyeseg, de olyan, mintha egy inteligens computer lenne a modulokban, amik zgy kalibraljak a modulokat, ahogy a kocsik computerei a fogyasztas pl.
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
osszensen csak annyit kellett volna tenned, mint amit mindenki mas megtett.. harom darab cpu-z ablak es egy winrar.. masok meg tudtak tenni, te nem.. az, hogy miert nem ugy csinaltad, ahogy kellett volna, szerintem tok lenyegtelen.. ugy gondolom jelen esetben te nem tudtad elfogadni azt, amit en kertem..
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
az az egesznek a lenyege, hogy mivel nem 16 ic van a modulon, hanem csak 8, feleakkora az esely arra, hogy hibazik a legrosszabb ic..
persze az is igaz, hogy ez csak tiszta ''pontvadaszat'', igy valojaban jelentoseget veszti a memoria merete.. ettol fuggetlenul en nem mondom azt ra, hogy ''de durva''
[Szerkesztve] -
westlake
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
tudom, hogy fajdalmas dolog elismerni, de kenytelen leszel ra.. azt is tudom, hogy nagyon szeretitek az a lap+proci parost, de sajnos az a kombo keves a magas memoriasavszelesseghez.. sokszor leirtam mar es valoszinuleg olastad is, csak tudatt alatt nem akarod elfogadni

1. i965 + allendale-el nem lehet magas savszelt elerni (csak i975+conroe-val)
2. a p5bd-ben (vagy minden i965-is lapban) bugos a cl 3.. csinaltam tesztet, megtekintheto..
a memoriaszorzo hasznalata jo otlet, csak eppen azzal sem fogsz tovabb jutni, mint 1:1-ben
(i975-nel 4:5 1000mhz cl 3 3 3 4 kb. annyit hoz, mint 1:1 850mhz cl 3 3 3 4)
a winrar bench reszevel semmi baj nincsen.. nagyon is jo a real savszel lemeresere..
megint mas kerdes, hogy ha cl 4 4 4 4-ben felmentek mondjuk 1:1 1050mhz-ig, akkor everestben egy szep olvasasi sebesseget es egy brutalis (kb. 9600-as olvasast) lehet elerni..
csak az a baj, hogy valodi ''ereje'' mar nem annyira van (ala winrar)
#165: tudom, hogy tweak.. en igy hivom
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.

Koszonom a gratot! 

''vajon miért van kompija?'' Sokan meg a vizhutesrol is csak almodoznak!
Most neztem meg a regebbi kepeimet, nekem 1755 volt akkoriban.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)