Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
westlake
üzenetére
na mostmár nekem is van ilyenem
6062 kb/sec -
ROBERTOH
őstag
válasz
westlake
üzenetére
Ez velem is megtörtént egy másik fórumban. Nélkülem is ment tovább az élet, sőt fejlesztettek az ötletemen, és amikor visszatértem, akkor tudomásul vettem ezt. Ezt pedig azért tettem, mert a topic a közösségért van, nem pedig az alkotójáért, hiszen az alkotó mitsem ér a topicjával a közösség nélkül. És ha a közösség mást akar, akkor ''vagy megszokik, vagy megszökik''.

Nekem csak annyi a problémám a listáddal, hogy a frissítés nagyon ritka (ez előtt két hónapja volt), és így semmi értelme nincs a versengésnek. Ha hetente többször frissítenéd, és engednél a közösségnek (pl.: nem szólnád le őket, ha nem csak eredményt írnak be, 200s-nél kevesebb ideig futtatott benchmark-al is fel lehetne kerülni), akkor szerintem nem lenne semmi probléma.
És bocs, hogy ezt nem privátba írtam, de úgy gondoltam, hogy ennek itt a helye.
-
laragirl83
őstag
válasz
westlake
üzenetére
de nekem szarkodott emiatt a SetFSb-s megoldás miatt gép, vagyis ment meg stabil volt csak épp bios 1 magot írt 2 helyett, win alol egyik progi 2-t látott másik 1et... no omment, nekem ennyit nem ér az egész, jó ez így is, az a +150KB/s meg nem izgat annyira, winrar benchen kívűl sehol sem láccik szal mind1.
-
laragirl83
őstag
válasz
westlake
üzenetére
írjál be engem is akko': [link]
amúgy meg, mint írtam kipróbáltam BIOS FSB400-ról boot, és SetFSb párost, így meghúzni 3.5GHz-re 6400-at és hát 1504KB/s.... de mind1. nem úgy használom, hanem így, legyen a linkelt eredmény.
(bár, hogy MemSet miért ír 447Mhz-et ramra mikor csak 440-en megy?
)
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake
üzenetére
hat eleg hanyadekul van rajta, videon sajnos nem igazan latszik de olyan mintha hosszára az egesz borda ferde lenne, masik modul tokeletes az nem ilyen itt meg billeg az egesz, de csak az egyik oldal, es ezen mertem, prime alatt az az egyik ic homerseklete indul 30-rol 2.2 V-n aztan meg csak azt veszem eszre egy ido utan hogy 55 C és mp-ként 0.1 C-t megy felfele
-
afterburner_
őstag
válasz
westlake
üzenetére
en a corsairjaimat kuldtem meg abitban...es bizony a gyari borda szarul eritkezik egy ket icnel mint utolag kiderult az egyik modulnal...3 oran keresztul kinlodtam aztan feladtam de persze tobb lapban probaltam, erre meg 2 nap mulva elindult..de mar nem ugy ment mind addig
1 nap utan elkezdett szórakazni mindig ha 24/7be ment a gep, utana vettem eszre hogy az egyik ic-n nincs rendesen rajt a hovezeto mocsok...
es be fer ala a digitalis homero lapka
ic-ragacs koze 
video a bordarol... [link]
[Szerkesztve] -
afterburner_
őstag
válasz
westlake
üzenetére
en a corsairjaimat kuldtem meg abitban...es bizony a gyari borda szarul eritkezik egy ket icnel mint utolag kiderult az egyik modulnal...3 oran keresztul kinlodtam aztan feladtam de persze tobb lapban probaltam, erre meg 2 nap mulva elindult..de mar nem ugy ment mind addig
1 nap utan elkezdett szórakazni mindig ha 24/7be ment a gep, utana vettem eszre hogy az egyik ic-n nincs rendesen rajt a hovezeto mocsok...
video a bordarol... [link] -
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
tapasztaltál már olyasmit egy lapnál, hogy pl 2.5v fölött adsz a ramoknak és a win lekapcsol (kifagy, rest) ? tegnap winrar-oztunk Overrel, és a P5W DH-m valamiért ezt csinálta, az elején nem volt még ilyen gond, 2.7v mellett eljutottunk a 2130 kb/s-ig, aztán valahol megfagytunk, restart és utána a win el sem indult csak ha 2.5v alá vittem a feszt, de mihelyt 2.6 fölé emeltem megint elszállt a win, csakugy, 0 futó program mellett is.. nemtudom mi lehetett az oka, régebben nem csinálta ezt és a ramnak is tuti h semmi baja, mert 2db 5000rpm-es venti tolta rá a luftot, no meg persze azóta is mennek..
-
válasz
westlake
üzenetére
/OFF
Naaaa jóóóól van, bocs, hogy nem xps-t vettem
különben is, 1920x1200ben még szebb lenne, de már igy is megvakulok
. Amúgy meg az milyen dolog, hogy nem Te vagy az első a saját listádban?
.
Ja és sorszámot is téptem, enyém a 2153-ik.
/ON
Na majd a quantum gépemmel megnézzük a memória sávszélt, de még a szinapszisokat tökéletesitenem kell az idegsejtek között.
További sok sikert a topichoz, jó ötlet! -
Lalaboy
őstag
válasz
westlake
üzenetére
En ezt hasznalom, de ez Beta 3.1 :[link]

-add support for 680i chipset.
-add reading frequency for all chipsets,(except for 680i),
but possible bug with this fonction,ratio fsb:dram is a very
gas-works on 9xx chipsets.
-Changing reading memory size
-add values fot tRAS on 975 chipset
-some bugs corrected. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
westlake
üzenetére
azt hittem a Winrar bechmark-ról nem bűn beszélgetni a saját topicjában..
ez a téma pedig igen közel van a memória tuninghoz, szóval elkerülhetetlen, hogy az emberek kérdezgessenek a dologról sztem..
egyébként pedig hogy gondolod? valaki kérdez és oda válaszolok neki?
na mind1.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- PCIe 5.0/4.0/3.0 Riser kábelek 90-os hajlított csatlakozóval (220mm/300mm)
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

ok.
De jobb, ha kivarom a piacrakerulest!(?)