Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
Áhh, mostmár vágom. Szal olyan csatlakozó kell, ami az optikai meghajtók hátuljában van. Kábellel együtt kell? Mert szvsz van itthon szar cd meghajtóm meg szalagkábelem is, csak össze lehet hegeszteni
Vagy nagyon tévedek? Meg kéne néznem. Hogy lehet-e ilyen boltba venni, az nagyon jó kérdés. Ha megmondod a pontos nevét és nem felejtem el akkor utána tok járni és ha nem járnék sikerrel esetleg hegeszthetek egyet
-
Winner_hun
félisten
Az a baj, hgoy sajna nem tom, hgoy milyen dugóról van szó
Ha tudnál képet adni sokat segítenél. Amúgy sztem minden számtekboltban lehet kapni, vagy inkább szerelőnél ilyen izét, ami kéne Neked
Max megnézek boltot ha adsz pontos képet meg linket, hgoy mi kéne és megveszem
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Monduk télleg van, hgoy az ember pont a legegyszerűbb dolgokra nem gondol, ismerős helyzet
Vagy nagyon tévedek? Meg kéne néznem. Hogy lehet-e ilyen boltba venni, az nagyon jó kérdés. Ha megmondod a pontos nevét és nem felejtem el akkor utána tok járni és ha nem járnék sikerrel esetleg hegeszthetek egyet